Bugünlerde KASKİ üzerinde bir bardak suda fırtınalar kopartılıyor. Bir yıpratma, bir karalama kampanyasına giriştiler ki, sormayın gitsin!

Gelen vuruyor, giden vuruyor.

Meseleye hakim olan, KASKİ’nin hangi şartlarda çalıştığını, hizmet verdiğini bilmeden, önüne gelen ulu orta konuşmaya başladı. Dört koldan desem az gelir, yirmi dört koldan saldırı başladı. Şimdi bunları yazıyorum, kurumumu savunuyorum diye beni de hedef tahtasına koyacaklar da olsun, razıyım.

İhmal olabilir, kusurlu hareket eden olabilir, ama kimse bindiği dalı kesmek gibi bir gaflet içinde olamaz. Hatta hıyanet içinde bile…

Ama önüne gelen vur babam vur diyerek, KASKİ’yi yerden yere çalıyor.

BİR TELEVİZYONUN MAKSATLI YAYINI

İsmini vermeyeceğim, dinlediğim için diyorum, bir ulusala televizyon kanalı, Söğütlü Çayı üzerinden hem partiye, hem de KASKİ’ye vurmaya yeltendi. Amanın neler söyledi neler. Adamlar konuştu, sular zehirlenmiş, büyükşehir belediyesinden bir taşeron işçi (Allah’tan korkmasalar adını da verecekler de, yalan olduğu kabak gibi ortada) çay’a zehir dökmüş.

O da büyükşehir belediyesinin elamanı imiş. Haberi öyle abartmışlar, öyle yalanlarla, iftiralarla süslemişler ki, zaten bir Gaziantep milletvekili de olayı Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımış zaten, vur abalıya misali bindirdikçe bindirmişler.

Yalanın bini bir para…

ETNİK KÖKENİ DE KATTILAR YALANLARINA

Maksatlı, haddini aşan haberi veren televizyon kanalı bildik, bilinen, izlenen bir kanal olduğunu sanmıyorum.

İsmini bile duymadım.

Balıklar ölmüş de, doğal hayat kirlenmiş ide, bölgede çok sayıda Alevi ve Kürt vatandaşımız yaşıyormuş da, büyükşehir belediyesi onların canına kast etmek istemiş de, bir sürü yalan, bir yığın iftira… Nereden buldularsa ölmüş balıkları gösterdiler, bir iki insanı konuşturdular, haberi servis edip insanların beynini yıkamaya uğraştılar.

Siyaset, etnik köken üzerinden vurmaya çalışıyorlar. Yıpratmaya uğraşıyorlar. Çok tehlikeli bir kulvarda yüzdüklerinin farkında değiller.

TEDBİRLER MUTLAKA ALINMALI

Tabi ki hem büyükşehir belediyesi, hem de çalıştığım kurum KASKİ gerekli tedbirleri alacaktır. Zaten olayın duyulması ardından kriz masası oluşturuldu, herkes varsa bir kabahat, varsa bir ihmal onun derdine düştü. Tabi ki cezalı varsa gereken yapılır. Ancak eleştirirken, haberi servis ederken, el insaf diyoruz da, başka bir şey demek gelmiyor içimizden.

Genel Müdürümüz Mustafa Altınok, nihayetinde görevinden alındı. Elbistan sorumlusu da değişti. Bu karar, toplumun hassasiyetlerini bilen Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatih Erkoç’un kararı idi.  KASKİ Genel Müdürlüğüne de tanıdığımız, aynı kuruma ve belediyeye senelerini vermiş ağabeyimiz Mustafa Uzunlar getirildi.

Kalkıp da maksatlı yayınlarla, itibarsızlaştırma gayretleriyle sayın Erkoç’un istifasını istemek, istifaya davet etmek kimsenin haddi değil.

Herkese geçmiş olsun!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol