banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ZABUN:
 KMTSO Başkanı Zabun yaptığı açıklamada, seçimlerde gösterilen başarı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakını tebrik etti. Zabun “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 Zabun şöyle konuştu: “24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, şehrimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek bir katılım ile gerçekleşen bu seçimlerde demokrasi ve millet iradesi sandığa yansımıştır. Halkımız yeni bir yönetim sistemi ve daha dinamik bir siyaset zemini için iradesini ortaya koymuştur. Bundan sonra Meclis’te temsil gücü elde eden tüm partiler büyük bir sorumluluk ile ülkemizin refahı, kalkınması ve ileri demokrasi ile küresel ölçekte gelişmesi adına siyaset üretecektir. Ülkemizin son yıllarda elde ettiği kazanımların, istikrar ve güven ortamının daha da güçlenmesi açısından yeni yönetim sistemi önemli bir fırsat oluşturmaktadır. Artık bu yeni dönemde güçlü ekonomi politikalarıyla yatırım, ihracat ve teknolojik ilerleme ile millileşme konusunda yeni atılımların, ekonomide yeni hikayeler yazmanın tam zamanıdır.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol