banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YILIN PATRONU; ABDULKADİR KURTUL

Adaşlar.

Yürekleriyle, kişilikleriyle, yatırımları, istihdamları ve vergileri ile gönüllerde taht kuran işadamları.

Kime sorsanız, size aynı cevabı verir. Liyakati, beyefendiliği, hayırseverliği, insani yanı her karede ve zeminde kabul ve takdir gören İSKUR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul, bugün bünyesinde barındırdığı yaklaşık 8 bine yakın insana sadece aş ve iş vermiyor, güzel ahlakı, çalışma barışını, iş ciddiyeti ve ahlakını da şırınga ederek, verimli çalışmanın partneri gibi adeta.

İSMAİL KURTUL, ALİ KURTUL, A.KADİR KURTUL

Babadan, dededen topraktan gelen aile. Babaları, Allah uzun ömürler versin İsmail Kurtul, seneler önce, bir trafik kazasında kaybettiği biraderi (yine seneler önce, Nevres Ongun Adana Havaalanına giderken trafik kazasında hayatını kaybetmiş, Kurtul ailesinin delikanlı adamı Ali Kurtul da Adana havaalanından Kahramanmaraş’a dönüş yaparken yolda hayatını kaybetmişti) merhum Ali Kurtul ve son senelerin yatırımda, üretimde farkını fark ettiren değerli işadamı, patron A. Kadir Kurtul…

Her zaman deriz, Gaziantep’te Abdulkadir Konukoğlu varsa, Kahramanmaraş’ta da Abdulkadir Kurtul faktörü her zaman öne çıkmıştır. Yatırımları ile yarattığı katma değer ve istihdamı ile sadece şehrimizin değil, ülkemizin önemli firmalarından birinin patronu.

Üretimde ve yatırımda çeşitliliğin sürdürülebilmesi adına, toplumsal değerler adına her zaman elini taşın altına koyan işadamı, patrondur Kurtul.

Dosttur, candır O…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol