Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

VALİ COŞKUN, “İLİMİZ ADINA HAYIRLI BİR İŞE TANIKLIK ETTİK”

İmza törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz ve Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gümüşer katıldı.

İmza töreninde konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, İlimiz adına hayırlı bir işe tanıklık ettiklerini belirterek “Az önce imzalar atıldı, her yıl 100 bin adet olmak üzere toplamda 5 yılda 500 bin adet ağaç inşallah toprakla buluşturulacak. Bu durumun ilimize çevresel anlamda büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İnşallah çevreye verilen bu destek, hem gelecek nesillerimiz için hem de sanayicilerimiz için önemli bir kazanım olacaktır. Bu vesileyle, Kipaş Holding Yönetim Kuruluna ve projede emeği geçenlere milletimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum,” diye konuştu.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz de yaptığı konuşmada, “İmzaladığımız kampanya için bizim hiçbir yasal sorumluluğumuz yok. Ama bu bir gönül meselesidir. Doğaya borcumuzu bu şekilde ödemek istiyoruz. Orman Bölge Müdürlüğümüz de bu anlamda çok büyük bir çalışma yaptı. Hayırlı uğurlu olsun,” diye konuştu.

Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ise, “Çok önemli bir kampanya yapıyoruz. İnşallah bölgemizin iklim şartlarına uygun 500 bin adet fidanımızı toprakla buluşturacağız. Kipaş Holding Yönetim Kuruluna ve emeği geçenlere bu anlamda çok teşekkürlerimizi sunuyoruz,” dedi.

Program, Kipaş Holding Yönetim Kurulu ve Orman Bölge Müdürlüğü arasında “500 Bin Ağaç Dikim Projesi” protokolünün imzalanmasının ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol