banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ MARKASI MADO
 Mado lezzetini ödüllerle taçlandırıyor. 167 yıllık tecrübesiyle doğal, katkısız keçi sütü ile Maraş dondurması hazırlayan Mado, Türkiye Lezzet Ödülleri’ne damga vurdu. Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından düzenlenen organizasyonda Mado, Türkiye’nin en iyi markası seçildi. Mado ayrıca en iyi sütlü tatlıcı ödülüne de layık görüldü.

“TÜRKİYE’DE YETİŞİYOR, TECRÜBEMİZLE SUNULUYOR”

Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı törende Mado adına ödülleri alan Mado Kurumsal İletişim Yöneticisi Aynur Aykut, “Tecrübemizi Türkiye’nin doğal ve katkısız ürünleriyle birleştirip, misafirlerimize sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanında açılan yeni Mado şubeleriyle her geçen gün daha büyüyoruz. Misafirlerimizin beğenisiyle Türkiye’de doğan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Geçtiğimiz günlerde Danimarka’da, Gürcistan’da ve Kuzey Irak’ta yeni şubelerinin kapılarını açan Mado, dünya çapında büyümeye devam ediyor.

MADO HAKKINDA:

167 yıllık geçmişi ile Türkiye’de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan Mado, temsilcisi olduğu Maraş dondurma geleneğini modern üretim tesisi ve kafe restoranlarıyla Türkiye ve Dünya ile buluşturuyor.

1992 yılında Mado markasıyla İstanbul’da Caddebostan’da ilk açılan Mado Kafe kısa zamanda beğenilen bir mekân olmuş ve franchise sistemi ile yeni Mado kafe restoranları açılmıştır.

Dünyanın dört bir yanında beğeniyle tüketilen dondurmaların tamamı Kahramanmaraş’ta kurulu tesislerde geleneksel yapım yöntemlerine sadık kalınarak ISO 9000 ve ESO 2000 kalite standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Mado’da Türk tatlıları ve börek çeşitleri de geleneksel usullere sadık kalınarak katkı maddesi kullanmadan üretilip, sürekli geliştirilen Ar-Ge çalışmalarıyla zengin menüler oluşturuluyor.

Türkiye genelinde 300’ün üzerinde dondurma kafe konseptli franchise restoran ve yurtdışında 21 ülkede 43 şubeile Mado Türk bayrağını başka coğrafyalarda gururla dalgalandırıyor.

Euromonitor tarafından yapılan bağımsız bir araştırmaya göre Mado, Türkiye’de kafe restoran segmentinde 1 numaralı franchise konseptidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol