Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 TOPRAĞIN BEREKETİNDE YEM BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ VE SLAJ YAPIM TEKNİĞİ KONUŞULDU
 Prf. Dr. Mustafa Kızılşimşek ile, Hayvansal üretimde yem bitkileri tarımının önemi, ülkemizde ve dünyada yem bitkileri tarımının günümüzdeki durumu, çayır meralarımızın hayvancılıktaki katkısı, ülkemizde en çok yetiştirilen yem bitkisi türleri ve karşılaşılan temel sorunlar, yılın her mevsiminde yem üretimi olmadığından, yemi saklama metotları nelerdir, silaj yapımı, hangi bitkilerden silaj yapılır, silajın yaraları, silaj katkı maddesi nedir, nasıl kullanılmalıdır, kaliteli silaj yapımında dikkat edilecek hususlar, silajlık mısırda bitki sağlığı ve hasat zamanı nasıl olmalıdır, bakteri aşılaması ve önemi hakkında bilgiler verdi.

İlimizden yayın yapan Aksu TV ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı ve her hafta Pazartesi günleri 17.30 da canlı olarak yayınlanan  'Toprağın Bereketi' TV programı ile İlimiz gıda, tarım ve hayvancılığına yön veriliyor, üreticiler, çiftçiler ve sektör paydaşları bilgilendiriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol