Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

Teşvik, cana can katacak!
 Kervanhan’da, kendisi ile baş başa sohbet ederken,  yeni teşvik yasasına ilişkin düşüncelerini almak istediğimiz Sami Kervancıoğlu’nun Alpedo  adına bir de ilköğretim okulu yaptırdığı bilinirken, sanayi yatırımlarının önemli olduğunu kaydetti, şehrimizde gerçekleşen istihdam ile işsizliğin de azami ölçüde azaldığını belirtti.



Yeni teşvik ile yeni yatırımların şehrimize geleceğinin altını çizen Kervancıoğlu, sanayicilerin bugüne kadar aldıkları kredileri de olumlu kullandıklarını, yatırıma ve istihdama dönüşmesinin de kent adına güvenirlilik açısından önemli olduğunu kaydederek; “Hükümetin bu konuda yatırımcısına sağladığı imkan ve teşvikleri doğru ve başarılı buluyorum. Yeni teşvik sisteminin de ülke ekonomisine ve Kahramanmaraş ekonomisine canlılık getireceğine eminim” dedi.

DONDURMA KEYFİ ŞİMDİ BAŞLIYOR!

Tabiatın en tatlı armağanı sloganıyla yola çıkan,  gerçek Maraş dondurmasını sunan Kervan Pastaneleri, Alpedo ile dünyaya lezzet katmaya devam ediyor.

Üretim kapasitesini gün geçtikçe arttıran ve yeni yatırımlarla daha da büyümeyi hedefleyen, ürün yelpazesine yeni konseptler katmayı düşünen Alpedo, 81 ilin ardından Çin, Kuzey Irak, Azerbaycan, Tunus,  Libya ve Suudi Arabistan pazarına da girmeyi hedeflemiş.

Türkiye genelinde 7 bölge müdürlüğü ve 20 bayiliği bulunan firma,  Alpedo ve Dondurmam Gaymak markalarıyla yüzlerce çeşit dondurma üretimi yapıyor. Türkiye’deki bölge müdürlükleri, birçok ilde bulunan distrübütör ağı ve toptancılar kanalıyla perakende noktalarına ulaşan Kervan Pastaneleri kuruluşu olan Alpedo’nun Kahramanmaraş’ta yaklaşık 400 noktada satışı yapılıyor.

ALIŞ-VERİŞ MERKEZLERİ VE MARKETLER

1960 yılından beri sektörün içinde olduklarını söyleyen Kervancıoğlu, açıklamalarının devamında; “Yaklaşık 7milyon liralık yatırımı, 2012’nin sonuna doğru bitirmeyi hedefledik. Mevcut çubuklu dondurma üretimine EXRUDER hattını da düşünüyoruz. Satış ağını güçlendirmek, pazara daha kolay bir şekilde ulaşmayı sağlamak niyetimiz. Yeni proje ve yatırımlarla ulusal boyutta çalışan büyük alış-veriş merkezleri ve marketler zincirine ulaşmayı amaç edindik” diye konuştu.

Kervancıoğlu son olarak yeni magnum üretim hattıyla beraber dondurmanın tüm dünyaya ulaştırmak için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol