banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TEKSTİLİN DEVLERİ KTM 2020’DE BULUŞUYOR!

Dünya çapında tekstil teknoloji üreticilerini, tekstil üretiminin merkezi olan Kahramanmaraş’ta altıncı kez buluşturmaya hazırlanan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı-KTM 2020, tekstil sektöründeki yeni teknolojileri tanıtımının yanı sıra, B2B görüşmeler eşliğinde önemli iş bağlantılarına sahne olacak.

Kahramanmaraş Kafum Fuar Merkezi’nde İTHİB ve ATHİB sponsorluğunda Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası KMTSO işbirliğinde Kosgeb ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi desteği ile gerçekleştirilecek olan Uluslararası KTM 2020 Fuarı kapsamında; iplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, boya-baskı, tekstil terbiye ve makine aksesuar & yedek parça sektörlerinden ulusal ve uluslararası teknoloji üreticileri, yeniliklerini sektör temsilcilerine sergileme fırsatına sahip olacak.

2014’den bu yana düzenlenen fuar, tekstil ve hazır giyim üretim zincirinin yanı sıra hammaddeleri vitrine çıkarıyor. Eylül 2019’de gerçekleştirilen beşinci edisyonunda Türk ve dünya tekstil endüstrisinde önemli firmaları bir araya getiren fuar, 17 ülkeden 186 dünya markasını Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisi ile buluşturmuştu. Kafum Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası KTM 2019 Fuarı 3 gün boyunca; Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Denizli, Bursa, Kayseri, Malatya, Adıyaman, Tekirdağ ve İstanbul gibi 21 şehirden 9.698 ziyaretçiyi ağırladı.

Sağladığı istikrar ile adından başarıyla söz ettiren Uluslararası KTM Fuarı, 26-28 Eylül 2020 tarihleri arasında bir kez daha tekstil sektöründeki yatırımcılar ve teknoloji üreticileri için önemli iş bağlantılarının adresi olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol