banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TEKNOKENT-SEKTÖR BULUŞMALARINDA BU KEZ “KUYUMCULUK” MASAYA YATIRILDI
 Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nesih Tanrıverdi ve Teknokent Genel Müdürü Mesut Bilginer başkanlığında gerçekleştirilen Teknokent Buluşmalarının ikincisinde bu kez “Kuyumculuk” masaya yatırıldı. ‘Metal Mutfak Eşyaları’ konulu ilk buluşmanın ardından ‘Kuyumculuk’ konulu ikinci toplantıya 9 sektör temsilcisi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi(KSÜ)’ nden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Bakan, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Yöneticisi Yrd.Doç.Dr.Arif Selim Eren, Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Bircan DemirZeynep Bıçak ve Hakan Özger katıldı. Toplantıda sektör temsilcilerine Teknokentte yer almanın avantajları hakkında bilgiler verildi. Yrd. Doç. Dr. Arif Selim Eren Teknokent ve TTO hakkında katılımcıları bilgilendirirken, Prof. Dr. İsmail Bakan da kümelenme, rekabetçilik ve işbirliğinin önemi konularında katılımcılara bilgiler aktardı. Ayrıca toplantıda sektörün sorunları ve çözüm önerileri üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.

Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Mesut Bilginer, üniversite-Sanayi işbirliğinin en üst düzeye çıkarılması hususunda önemli bir fonksiyonu yerine getirmeyi hedeflediklerini belirterek bu doğrultuda sektör-teknokent buluşmalarını planladıklarını belirtti. Kahramanmaraş’ta kuyumculuk sektörünün önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Bilginer, Teknokentin Kahramanmaraş’taki tüm sektörler için projeler geliştirilebileceğini vurgulayarak toplantılara ve gerekli tüm girişimlere devam edileceğini ifade etti.

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol