banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO’YA, EN ÇOK KADIN İSTAHDAMI SAĞLAYAN FİRMA ÖDÜLÜ

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi ile Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliği kapsamında düzenlenen Gaziantep 7. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nın açılışına Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Bedir, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GAÜN Rektör Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Kamu kuruluşlarının İl ve Bölge Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, işverenler ve iş arayanlar katıldı.

Gaziantep 7’nci İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı kapsamında Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen İŞKUR İstihdamın EN’leri Ödül Töreni’nde SANKO Holding, “En Fazla Kadın İstihdamı Yapan Firma” alanında ödüllendirildi.

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, SANKO Holding’in ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu’na takdim etti.

Bu arada fuar alanında kurulan SANKO Holding standına, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol