banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO VE PLAZMA ENERJİSİ İLE CİLT YENİLEME
 Etkileşim sonucu oluşan iyon bulutunun, cilt yüzeyini etkileyerek, çok hızlı yenilenme sağladığını belirten Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, “Beautyteck, alt ve üst göz kırışıklıklarından şikayetçi olmasına rağmen ameliyat olmak konusunda kararsız kişilerde, yüzde ‘smoker line’ olarak da ifade edilen üst dudak kırışıklığı, boyun - kulak önü çizgilerinden ve kırışıklıklarından, güneş ve hamilelik lekelerinden, akne skarı gibi yara izlerinden şikayetçi olanlarda, yaş ve cinsiyet farkı olmaksızın kullanılabiliyor” dedi.

 

ÇALIŞMA SİSTEMİ

Beautyteck’in cihazla cilt arasındaki potansiyel farkını kullanıp, havadaki oksijeni plazma enerjisine dönüştürdüğünü ve ortadan kaldırılmak istenen lezyona değmeden bir ark oluşturmak suretiyle, dokuyu süblimleştirerek (buharlaştırarak) etkileyen bir sistem olduğuna dikkat çeken Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, “Yani bir nevi gücünü havadan alarak, hastayı enerjinin 4.’üncü hali olan plazma enerjisi ile tedavi ediyor” diye konuştu.

 

AVANTAJLARI

Botox gibi uygulamaların yapılmasına rağmen bazen göz kapaklarında sarkmaların ve kırışıklıkların kalabildiğine vurgu yapan Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, “Beautyteck, genç yaşlarda bu nedenden dolayı tercih edilebilecek bir yöntem. Düşük göz kapaklarında da uygun vakalarda yaşa bağlı olmaksızın çözüm sunabiliyor” ifadelerine yer verdi.

 

Başlı başına bir sorun olan lekelere karşı, çeşitli kozmetikler, ilaçlar kullanılmasına, lazer yapılmasına karşın sonuç alınamadığını kaydeden Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, bu tür durumlar için Beautyteck’in avantajlarını şöyle özetledi:

 

“Beautyteck ile plazma enerjisi yüzeysel lekelerde tek seansta, derin yani dermal olan lekelerde ise iki-üç seansta çözüm olabiliyor. Elbette leke tedavilerinin tümünde olduğu gibi çok iyi bir güneş koruyucu kullanmak gerekiyor. Sadece lokal anestezik kremlerle uyuşturularak yapılabilmesi ve kısa sürede iyileşme sağlaması, ağrı ve acı gibi işlem sonrası sorunları olmaması ile Beautyteck, hasta konforu açısından da avantajlar sağlıyor. Belirlenen bir yan etkisi olmaması da bir diğer avantaj.

 

Dolgu ile kırışıklıkların giderilmesinde zorluk yaşanan dudak üstü sigara çizgilerinin tedavisinde alınan olumlu sonuçlar bulunuyor. Boyun bölgesi kırışmaları ve sarkmaları da bu yöntemle sorun olmaktan çıkıyor. Ortalama olarak ayda bir yapılan seanslarla tek ila üç seans arasında izlerden ve kırışıklıklardan kurtulmak mümkün. Gençlerde ve kırışıklıkları henüz ameliyat olma seviyesine gelmemiş göz kapaklarında, tek seans da yeterli olabiliyor. Kişinin ve kırışıklıkların durumuna göre seans süreleri değişiklik gösteriyor. Durumuna göre gerektiği zamanlarda uygulanabilme olanağı sunması da yöntemin diğer bir avantajı.”

 

KALICILIK DURUMU

Göz kapağı için ameliyat olunan durumlarda 5-10 yıl kalıcılık sağlanabildiğini anlatan Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Tedavisi her zaman için zor olan lekeler için uygulandığında çok iyi korunurlarsa aynı yerde tekrarı oluşmuyor. Kırışıklıklar içinse yaşa ve duruma bağlı olarak 1-2 sene ortalama süre verilebiliyor. Akne ve yara izi gibi skar (doğal bir yaralanmanın ya da bir ameliyat sırasındaki cerrahi insizyonun ‘keserek açma’ ardından, derinin dermis tabakasındaki yaralanmanın doğal bir sonucu olup, iyileşme sırasında fonksiyonel deri dokusunun bağ dokusu ile yer değiştirmesi sayesinde ortaya çıkan bir belirti, bir izdir) dokularında tekrarlama görülmüyor. Yüzeyel benlerde ve siğil gibi lezyonlarda da tekrarlama beklenmiyor.”

 

KULLANIM ALANLARI

Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, Beautyteck’in kullanım alanları şu şekilde sıraladı:

“Üst-alt göz kapağı kırışıklıkları,

Göz çevresi kaz ayakları,

Dudak üstünde oluşan çizgi ve kırışıklıklar

Kulak önü kırışıklıkları,

Akne skarları ve akneler,

Ciltten kabarık lezyonlar,

Ciltte lekeler,

Siğil-et benleri,

Yara veya ameliyat kesi izi,

Yağ kistleri,

Karın çatlak çevresi kırışıklıklar.”

 

SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol