banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO OKULLARI’NA ‘’DUYARLI PROFESYONELLİK’’ ÖDÜLÜ
 Özel Sanko Okulları öğrencileri, bir ay önce Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen ‘’First Lego Ligi Bölge Finalleri’’nde, Bölge Şampiyonluğu ve Mekanik Tasarım Ödüllerini kazanmıştı.

İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi’nde yapılan finalde takımlar,  "Doğanın Gücü" temasıyla afet öncesi, afet sırasında ve afet sonrasında hayatta kalabilmek için ürettikleri yenilikçi çözümleri proje sunumlarıyla paylaştı. Ayrıca takım jürilerine nasıl iyi bir takım olunur, iyi bir takım çalışması nasıl gerçekleştirilir başlıklarında sunumlarını gerçekleştirdi.

Bora Çarpınlıoğlu, Lidya Şahin, Ali Arda Gökçek, Arda Sabahlar, Utku Özpolat, Berkay Özkeçeci, Civan Can’dan oluşan Sanço-2 Takımı,Mardin Sivrice Köyü Ortaokulu öğrencilerine yarışma öncesi ve sürecinde gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı, ‘’Duyarlı Profesyonellik’’ ödülünü aldı.

Öğretmenleri M.Harun Bayseçkin, Mehmet Fatih Günaydın ve Ömür Durmaz danışmanlığında turnuvada yer alan Sanço-2 Takımı, turnuvanın en duyarlı takımı oldu. Ayrıca Özel Sanko Ortaokulu Müdür Baş Yardımcısı Uğur Çekici’ye, ‘’Aslan Koç’’ödülü olarak kupa ve belge verildi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak, ‘’Türkiye First Lego Ligi’nde bölge birincisi ve en iyi tasarım ödülünü alan öğrencilerimizin yaratıcı ve pratik çözümler üretebilen ürünler tasarlayabilmelerinin ötesinde sergiledikleri duyarlılıkla ödüllerin en büyüğünü almışlardır’’ dedi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol