Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SANKO HOLDİNG ONURSAL BAŞKANI KONUKOĞLU’NA AHİLİK KAFTANI
 Gaziantep Ticaret Odası’nda (GTO), Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü ile Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) işbirliğiyle düzenlenen toplantıya, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, SANKO üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu da katıldı.

 

Açılış konuşmasından sonra Ahilik Kaftanı ve Fesi giydirmek için “Ahilik kültürü ile yetişen ve o kültürü yaşatan isim” diye tanımladığı SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu davet eden Küsbeoğlu, “Sanatkarlıktan yetişen Abdulkadir Bey’i örnek alıyoruz” dedi.

 

Konukoğlu da Ahilik Kaftanı ve Fesini giydikten sonra “Benim için sürpriz oldu. Çok teşekkür ederim. Gaziantep Üniversitesi’nden verilen Fahri Doktora unvanı kadar mutlu etti. Bu da ustalığın doktorasıdır, sembolüdür” diye konuştu.

 

Ahinin sevilen, sayılan, dinlenen, örnek alınan, kendisinden sonrakini yetiştiren kişi olduğunu kaydeden Konukoğlu, kendisini bu noktada değerlendiren GESOB yönetimine teşekkürlerini iletti.

 

Toplantıda, Konukoğlu’nun yanı sıra, mesleklerinde sembol ve duayen kabul edilen “ustalara” da plaket takdim edildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol