banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SANKO HOLDİNG KAMPANYAYA 10 MİLYON KATKI SAĞLADI
 Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, kampanyaya şu ana kadar 19 kişi ve kurum toplam 20 milyon 805 bin TL katkı sağlayacağını beyan etti.

 

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, kampanyaya ilişkin  yaptığı açıklamada, Kurtuluş Savaşı’nın sembol kenti olan Gaziantep’in, 15 Temmuz darbe girişimi sırası ve sonrasında sergilediği birlik, beraberlik ve dayanışma ile bir kez daha sembol olduğunu söyledi. 

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin 15 Temmuz’da çok önemli bir darbe girişimi yaşadığını anımsatan Konukoğlu, “İnisiyatif alarak, ülkemizi karanlığa ve kaosa sürükleyecek darbe girişiminin bastırılması sırasında şehit olan kardeşlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Yaralanan gazilerimize Yüce Allah’tan acil şifa diliyoruz” dedi.

 

15 Temmuz’da demokrasiden, vatandan ve milletten yana kendiliğinden tavır alarak darbe teşebbüsünde bulunanlara karşı koydukları sırada şehit olanlar ve yaralananların Türkiye’nin geleceğini kurtardıklarına dikkati çeken Konukoğlu, “Demokrasi şehitlerimiz ve gazileri için ne yapsak azdır. Haklarını ödeyemeyiz. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, Türk milletine emanet olan geride kalanlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Yaralananlara İnşaallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar” diye konuştu.

 

“Biz ülkemiz, devletimiz ve milletimizle varız” diyen Konukoğlu, Gazianteplilerin kampanyaya gösterecekleri ilginin, Türkiye genelinde örnek olacağına inandığını da sözlerine ekledi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol