banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

SANKO, EN BEĞENİLEN, EN BİLİNEN ŞİRKETLER ARASINDA
 BUSINESSLIFE dergisinin Aralık sayısında yer alan habere göre, araştırmada 50 sektörün ilk 5 şirketine yer verildi. Abonelerin katılımı ile gerçekleştirilen araştırmada, “Türkiye’nin En Bilinen Şirketleri” arasına giren SANKO Holding, “Ar-Ge ve Finansal Sağlamlık” kategorisinde de aynı kategoride değerlendirildi.

 

SANKO Holding, tekstil sektöründe ise bilinen kategorisinde ilk, beğenilen kategorisinde ikinci sırada yer aldı.

 

Genel Yayın Yönetmeni Seyfettin Bayram, “Türkiye’nin En Beğenilen ve En Bilinen Şirketleri” ve “Sektörlerin En Beğenilen ve En Bilinen Şirketleri” araştırmasının, her sektördeki profesyonellerin ve abonelerin bakışını yansıttığını kaydetti.

 

SANKO HOLDİNG

 

Temeli 1904 yılında 7 dokuma tezgahıyla atılan SANKO, tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makinaları, bilişim, finans, AVM, gayrimenkul, eğitim ve sağlık olmak üzere 11 değişik sektörde faaliyet gösteriyor.

 

SANKO şirketleri, 100’ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Yaklaşık 14.000 kişinin istihdam edildiği SANKO, daima temel ve gerekli ürün ve servislere yatırım yaparak, topluma kaliteli ürün ve servis sunma çabası içindedir.

 

ABD, Avrupa, Asya ve Afrika’da 40 dolayında ofisi ile bütün ülkelere ulaşabilme gücüne sahip olan SANKO şirketleri, son teknoloji ile donatılan işletmelerinde, dünya standartlarında üretim yapmaktadır.

 

SANKO şirketleri, faaliyet gösterdikleri alanlarda, gerek üretim kaliteleri, gerekse vizyon ve felsefeleri ile belirleyici konumda olmayı amaç edinmiş, sürekli ilerleyerek üretime, kaliteye, ihracata ve istihdama katkılarını artırmak için giderek daha büyük ve güçlü olmayı hedeflemişlerdir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol