Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

RIDVAN FADILOĞLU MST STANDINDA
 Şehitkamil’e hızlı ve verimli hizmet sunumu için makine parkını yerli üretim iş makinalarından oluşturduklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Yerli üretimi desteklemek hepimizin görevi olmalı. Ayrıca, yerli üretim iş makinalarının ithallerden geri kalan tarafı yok. Elbette yerli üretimi desteklerken, yerli markamızı tercih ediyoruz” dedi.

 

MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı da Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu’na yerli üretime sağladığı destek için teşekkür etti.

 

MST İŞ MAKİNALARI

Yeni 6 Plus serisi bekoloderde operatör istek ve beklentilerine yanıt verecek şekilde yeniden tasarlanan arka joystickler, operatörlere hassasiyet gerektiren kazı, kaldırma, indirme gibi işlerde kolay kontrol imkânı sağlıyor.

 

Ayrıca üzerindeki özel amortisör sistemi ile birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilen joystick konsolları, operatörün istediği konumda sabitlenerek daha ergonomik bir çalışma ortamı oluşturulmasına katkıda bulunuyor.

 

MST 6 Plus bekoloderde kullanılan yenilenmiş klima ve kalorifer sistemi sayesinde sıcak ve soğuk havalarda kabin içerisindeki ısı operatörün istediği dereceye getiriliyor. MST 6 Plus serisi kazıcı yükleyicilerinin ağır şartlara göre tasarlanan güçlü ön bom yapısı, en zorlu koşullarda bile güvenli bir operasyon imkanı sunarken, tüm modellerde standart olarak sunulan 1,2 m³ kapasiteye sahip 6 işlevli yükleme kovası ile rakiplerine oranla her kepçede daha fazla malzeme yükleme verimliliği elde etmektedir. 

 

MST İŞ ve Tarım Makinaları, ayrıca Türkiye’nin tek teleskopik forklift üreticisi olarak 7 metreden 17 metreye kadar 7 çeşit modelde yük kaldırabilen MST telehandler (teleskopik forkliftlerini) ve 1.6 ton ile 5.5 ton arasında 5 ayrı modelde mini ekskavatörü Gaziantep’teki fabrikasında üreterek yurtiçi ve yurtdışına satışını gerçekleştirmektedir.

 

MST HAKKINDA

Sanko’nun iş makinaları sektöründeki şirketi MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., üretimini Gaziantep’teki 42 bin metrekarelik kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılmış tesislerinde gerçekleştiriyor. Sanko çatısı altında MST markalı olarak üretilen bekoloder, teleskopik forklift (telehandler) ve mini ekskavatör, ülke sanayine önemli değer katmaktadır.

 

MST, Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artırmakta ve yeni teknoloji çalışmalarında bulunmaktadır. MST, Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescillenmiş Ar-Ge Merkezinde Türk Mühendis ve teknisyenleri yürütmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol