banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

PEYZAJ ÖĞRENCİLERİNDEN PARKTA İNCELEME
 Kahramanmaraş Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencileri, Orman Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Zengin,  Yrd. Doç. Dr. Şule Kısakürek ve Yrd. Doç. Dr. Neslihan Doygun eşliğinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’na teknik gezi gerçekleştirdi.

Öğrenciler bir yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi sahibi olurken bir yandan da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda teknik incelemelerde bulundu.

Öğretim görevlileri ve öğrencilere; Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır, müdürlük peyzaj mimarlarımızdan Mustafa Kaman, Mehmet Karlıdağ, Bilge Karlıdağ ve Sema Tarakçıeşlik etti. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’ndaki 1. etap ve 2. etap çalışmaları hakkında bilgiler verilirken bir taraftan da özellikle 2. etap çalışmaları kapsamındaki şehrimiz için alışılagelmişin dışındaki peyzaj projeleri ve vizyonuygulamalarlailgili bilgilendirmeler yapıldı. Bu esnada Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’ında teşrifi ile farklı bir hava kazanan gezi, öğrenciler açısından da peyzaj uygulamalarını yerinde görmeleri noktasında oldukça verimli oldu.


Konu hakkında konuşma yapan Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır, geleceğin yeşil görünümü için rekreasyon alanlarının önemi vurgulayarak yakın tarihte peyzaj mimarı olacak öğrencilere rekreasyonel alan plan ve projelerinde karşılıklı fikir alışverişinin olması gerektiğinin altını çizerek üniversite öğrencilerimize Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kapısının her daim açık olduğunu, öğrencilerin teorik ve pratik anlamda bilgi ve tecrübelerinden istifade imkanına açık olduklarınısöyleyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol