banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

OSMAN GEMCİ “İHRACAT NORMALE DÖNÜYOR !”

  

     Türkiye’de ki 2. büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan ve Kahramanmaraş’ın tek bakır işletme fabrikası olan Gemciler Güven Metal üretimini yaptığı ürünlerin iç piyasa ve yurt dışına ihracatını yapan Osman Gemci yaptığı açıklamada: “6 yıldır ihracatta birincilik ödülü alıyoruz, ve daha çok mal üretimi yaparak yurt dışına ihracat yapmaya ve ülkemize döviz girdirmeye çalışıyoruz” ifadesini kullanan Gemci;  

     “2015 yılının başından beri Dünya da bir kriz var bu sebeple Türkiye’nin de ihracatında düşüş vardı, ancak son günlerde bu normale dönmeye başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde açığı kapatarak Türkiye’nin 2023 hedeflerini yakalamak için koşuyoruz.

     Demir dışı metal ihracatında : 2014 yılında 4 Milyar 236 milyon 502  bin dolarlık ihracat yaptık.. 2015 yılının ilk 7 aylık döneminde ise Demir Dışı Metal ihracatımız:  3 Milyar 658 milyon 983 bin dolar” dedi.

 

     TÜRKİYE ÇOK ÜRETİP İHRACAT YAPMAK ZORUNDA!

 

     Osman Gemci sözlerini şu cümlelerle tamamladı ve;  “Kahramanmaraş Tekstil, Çelik, Bakır başta olmak üzere hemen her sektörde kurmuş olduğu tesisleri ile iç piyasaya mal ürettiği gibi yurt dışına da ihracat yapan bir ilimiz, ancak biz Türkiye olarak çok çalışıp çok mal yaparak dünyaya satmak zorundayız, ekonomimizin güçlü olması, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 vizyonunu yakalamamız için ihracat yapmak zorundayız..

     Katma değeri yüksek ürünler üretip dünyaya satmak zorundayız, ülkemizin bunu ihtiyacı var inşallah ülkemizin başındaki şu terör belası biterde sanayicimiz işine bakar,” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol