banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖKSÜZ: “İŞ KAPISI AÇMAK KUTSAL BİR VAZİFE”
  

İşgücü ile işverenleri buluşturmak amacıyla dördüncü kez kapılarını açan Kahramanmaraş İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (KAMİF)’nın açılış töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanifi Öksüz, şöyle konuştu: “Bugün bu salondaki konu gerçekten ülkemizin bir numaralı sorunu olan istihdam. Bunu şöyle anlatmak istiyorum. Bir vatandaşımız iş bulamazsa, işsizlik maaşı alıyor ve ülkemiz hazinesine yük oluyor, ama bir iş bulduğu zaman, hem daha fazla kendi kazanıyor, hem de ekonomiye katkıda bulunuyor. İhracata katkıda bulunuyor, vergiye katkısı oluyor. Dolayısıyla istihdam sorunumuz çok önemli.”

“DEVLETİMİZİN ÇOK ÖNEMLİ İSTİHDAM TEDBİRLERİ VAR”

İstihdam konusunda Devletin almış olduğu önemli tedbirler olduğunu ve bunların çok iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Öksüz, şöyle devam etti: “Tabi ki, biz sanayicilere bu konuda çok önemli görevler düşüyor. Bugün Kahramanmaraş 150 bin kişiye iş kapısı açan bir şehir. Bunu artırmamız gerekiyor. Devletimizin almış olduğu tedbirler var. Bunları değerlendirerek insanımıza iş kapısı açmak kutsal bir vazife.”

“10 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLADIK, SAĞLIYORUZ”

KİPAŞ Holding bünyesinde 10 bin kişiye istihdam sağlandığının altını çizen Öksüz, şunları kaydetti: “KİPAŞ olarak 10 bin hemşerimize iş vermekten dolayı çok büyük gurur duyuyoruz. Bundan sonra da yeni açtığımız tesislerde bine yakın insanımızı istihdam edeceğiz. 500’e yakın kısmını aldık. Bundan sonra da gücümüzün yettiği kadar yatırıma, üretime ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Allah Kahramanmaraş sanayicisinin gücünü artırsın. Allah Türk sanayicisinin gücünü artırsın. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

“KİPAŞ HOŞDİNG’E İSTİHDAM ÖDÜLÜ”

Törende, ayrıca, istihdama yüksek düzeyde katkı sağlayan şirketlere plaket verildi. En çok katkı sağlayan şirket olarak KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanifi Öksüz ödül aldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol