Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MÜSİAD VE VAKIF KATILIM ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Binasında gerçekleştirilen protokol kapsamında dernek üyelerinin Vakıf Katılım’ın avantajlı ürün ile hizmetlerinden faydalanabilmeleri ve ihtiyaç duydukları finansmana çok daha rahat ulaşabilmeleri sağlanacak.

Vakıf Katılım Bankası Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Dedik, bugüne kadar ortaya koyduğu çalışmalarla ülke ekonomisinin sürdürülebilirliğine önemli katkılar sağlayan MÜSİAD'ın, aynı zamanda Türkiye'nin küresel bir güç haline gelmesi için de kıymetli faaliyetlere imza attığını dile getirdi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD)  Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, "Bugün imza attığımız bu iş birliği, yılın başında ortaya koyduğumuz ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda amaçladığımız yatırım, istihdam ve üretim odaklı çalışmalarımıza olumlu yönde etki edecektir. Güçlü ve üreten bir Türkiye idealinde faaliyetlerimizi şekillendiriyoruz. İş birliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol