banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MÜSİAD 25. GENEL KURULUNA KAHRAMANMARAŞ DAMGA VURDU
 Misyonu ve ortaya koyduğu vizyonuyla ülke genelinde 86 şube ve temsilciliğe Dünya da 224 noktada temsilciliği bulunan dünyanın en geniş ağına sahip sivil toplum örgütü olan MÜSİAD' ımızın 20 kişilik Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine şehrimizin yetiştirdiği 3 iş adamı seçilmiş olması bizlere gurur vesilesi olmuştur dedi.

“Şehrimizin temsili ve gelişimi noktasında üst düzey çalışmalar yapacaklarından eminiz” diyen Sami Kervancıoğlu,

 Seçilen iş adamlarımızdan ilk olarak şehrimize MÜSİAD Olarak sürekli destek olan ve güçlü lobi çalışmaları yapan, Kıymetli Madenler ve Mücevher Sektöründe faaliyet gösteren İşadamımız Sayın Ahmet ŞEKERLİ' ye, Döküm sanayii ve Hizmet Sektöründe Faaliyet gösteren İşadamımız Sayın Fatih KEÇEBİR' e ve Önceki Dönem Şube Başkanımız olarak görev yapan, Tekstil Sektöründe faaliyet gösteren İşadamımız Sayın Mustafa BULUNTU ‘ya seçildikleri önemli ve sorumluluk gerektiren bu görevde Yüce Allah’tan kolaylıklar dilerim.

Şehrimize önem ve değer veren Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman KAAN Bey'e Sonsuz Şükranlarımızı Sunarız,

Bu vesileyle Tüm Müslüman Kardeşlerimizin Ramazan-ı Şerifleri Mübarek olsun. ALLAH bütün ibadetlerimizi kabul etsin İnşallah. dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol