banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MST EKSKAVATÖRLER ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN HİZMETİNDE
 Gaziantep’teki tesislerde üretilen ve Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla satın alınan MST M300LC model 20 adet paletli ekskavatör, kurum yetkililerinin katılımıyla üretim tesislerinde son teknik ve fiziki muayenenin ardından teslim alındı.

 

Törene Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürü Ferit Torunoğlu, Yedek Parça ve Tamirhane Müdürü Hüseyin Cahit Demirtürk, Makina Mühendisi Celalettin Özkan, MST Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı ve Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral katıldı.

 

Orman Genel Müdürlüğü’nün makine parkını yerli üretimle güçlendirme tercihinin diğer kamu kurumlarına örnek olması gerektiğini belirten MST Genel Müdür Yardımcısı Karlı, “MST olarak yerli ve milli üretim yapıyoruz. Satış sonrasında ürünümüzle bağımız kesilmiyor, aksine en iyi hizmeti sunarak makinalarımızı sahipleniyor, markamıza değer katıyoruz” dedi.

 

MST HAKKINA

 

          MST İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep 4’üncü OSB’de 42.000 metrekare kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılan tesislerde ürettiği MST markalı kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve değişik amaçlı ve güçte imal edilen ekskavatörle, ülkemiz sanayiine önemli değer katmaktadır.

 

Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artıran ve yeni teknoloji çalışmaları yapan MST’nin Ar-Ge çalışmalarını, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca tescillenen Ar-Ge merkezinde Türk mühendis ve teknisyenler yürütmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol