banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MEŞHUR MARAŞ DONDURMASINA YENİ BİR LEZZET DAHA EKLENDİ
  

 

Meşhur Maraş dondurmalarına yeni bir tat daha eklendi tescilli Maraş Dondurması'nın şehirdeki en köklü üreticilerinden biri olan Alpedo Kervanhan Dondurmaları, firik dondurma üretimine başladı. Kahramanmaraş'ın bir dondurma şehri olduğunu hatırlatan Sami Kervancıoğlu, çatal bıçakla yenilenin dondurmanın şoklanmamış ilk hali ve oldukça da yumuşak olan firik dondurmayı Kahramanmaraş'taki şubelerinde servis ettiklerini söyledi.

Meşhur Maraş dondurmalarına yeni bir tat daha eklendi firik dondurmanın herkesin bildiği gibi kesme dondurmadan çok farklı olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu; “Meşhur Maraş dondurmalarına yeni bir tat daha eklendi "Artık firik dondurmaya döndük. Firik dondurma, sütten dondurmaya dönüş halidir ve fabrikamızda her zaman mevcut ancak misafirlerimizi fabrikamıza davet edemiyoruz. Biz de bu farklı lezzeti herkesin tatması için firik dondurmayı şubelerimizde üretip misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Onun için herkesi şubelerimize davet ediyoruz. Firik dondurmanın da gerçekten çok ayrı bir lezzeti, ayrı bir tadı var. Firik dondurmanın 15 çeşidi bulunuyor, zaten biliyorsunuz dondurmamız da doğal bir dondurma. Firik dondurmamızın ayrı bir özelliği ise Kahramanmaraş'ta kendi şubelerimizde yenmesi gerekiyor çünkü şoklanıp şehir dışına gönderilemiyor. O nedenle firik dondurma yemek isteyenleri Kahramanmaraş'a bekliyoruz." diye konuştu.

'TADINA BAKAN YEMEDEN GİTMİYOR'

Meşhur Maraş dondurmalarına yeni bir tat daha eklendi sadesi, çikolatası, muzlusu gibi birçok çeşidi bulunan ve isteyene kasede, isteyene külahta da servis edilebilen firik dondurmayı tadanlar ayrı bir lezzeti olduğunu söylüyor. Bunlardan biri olan Çinli Wang Lili, Maraş Dondurması'nı daha öncede yediğini ve diğer dondurmalardan çok daha lezzetli olduğunu söyledi. Firik dondurmanın da tadının beğendiğini belirten Lili, "Firik dondurma lezzet olarak lezzetli, çok güzel. Zaten Maraş Dondurması çok lezzetli ve süt tadı Maraş Dondurması'nda daha çok hissediliyor" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol