banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 MERDİVEN ALTI EMLAKÇILARA İTİBAR ETMEYİN!
 Başkan İldeniz, merdiven altı emlakçılık yapanların sektöre, alım-satım yapan vatandaşlara ve ülke ekonomisine zarar verdiklerini belirterek,  “Son günlerde, şehrimizde merdiven altı çantacı, seyyar emlakçıların yaygınlaştığını görmekteyiz. Bu insanların mesleğimizle alakası olmadığı halde, mesleğimiz olan emlakçılık mesleğini icra ettikleri gözlemlenmektedir.

Yine son günlerde derneğimize gelen şikâyetlerden de anlaşılacağı üzere, bu kişiler dolandırıcılık yapmaktadırlar, vatandaşlarımızın bu merdiven altında çalışan çantacı, seyyar emlakçılara itibar etmemeleri, mekânı olmayan, dernek kaydı, maliye kaydı olmayan bu insanları aramızda barındırmayalım. Çünkü bu insanlar, vatandaşlarımızı mağdur etmektedirler. Bu seyyar çalışan emlakçılarla hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Özellikle ilgili kamu kurumları, vergi dairesi ve belediyelerimizin bu insanlarla mücadelemizde bizlere yardımcı olmaları gerekmektedir. Ancak ne yazık ki, bugüne kadar herhangi bir kurum bu konuda bize yardımcı olmamıştır. Başıboşluk almış gitmekte. Bu başıboş çalışan kişilerin yaptıkları hatalar ne yazık ki dürüst çalışan emlakçıların prestijini, itibarını sarsmaktadır” dedi.

Kaçak ve korsan çalışan sözde emlakçılara itibar edilmesini öneren Başkan İldeniz, alım-satım yapan vatandaşlara da dikkatli ve uyanık olmaları anlamında uyarıda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol