banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MARYAP OTOMOTİV’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ

 Kahramanmaraş ve Bölgesinde büyük bir eksikliği hissedilen ve bu eksikliği gidermek için açılan MARYAP OTOMOTİV’in açılışına, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, İyi Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, BERK-TEKS İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Mustafa Gök, Liva Düğün Salonu İşletmecisi Yavuz Nalbantbaşı’nın yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BU ALANDA ÇOK BÜYÜK EKSİKLİK VARDI

MARYAP OTOMOTİV’in açılışında konuşan Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, Onikişubat İlçemize eksikliğini hissettiğimiz yeni bir mekan açıldı. Gerçekten gezdim ve gördüm, bu alanda çok büyük eksiklik vardı, kendilerine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz ve şehrimiz güzide bir mekana daha kavuştu.  Mehmet bey MARYAP’la güzel hizmetler yapacak. Allah rızkını, kazancını bol eylesin.” Dedi.

KILIÇ; BÖYLE KAPSAMLI BİR İŞYERİNİN AÇILMASI BİZLERİ ONURLANDIRIR

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ise, Mehmet beye öncelikle ilçemize böyle bir mekanı kazandırdığı için teşekkür ediyorum.  Rabbin İnşallah rızkını bol versin. Böyle bir durumda böyle bir zamanda Böyle işletmeyi açmaya karar verip ve bununla beraber onlarca kişiyi istihdam edip çalıştırmak istemesi ve böyle bir işyeri açtığı içinde gerçekten kendisini gönülden kutluyorum. Malumunuz pandemi  sürecinde bir çok işyerimiz sıkıntısı süreçten kaynaklı çok büyük zorluklar içerisinde, bu bölgede de böyle kapsamlı bir işyerini açmak gerçekten kendisi için ve Kahramanmaraş için çok güzel oldu. Kendisine huzurlarında teşekkür ediyorum. Allah’ım hayırlı mübarek eylesin” dedi.

KALAYCI: OTOMOTİVE AİT NE VARSA BİZ BURADAYIZ

MARYAP OTOMOTİV İşletme Sahibi Mehmet Kalaycı da, İşyerimizde otomotiv sektörü üzerine bütün aksesuarlarımız başta olmak üzere oto lastik, oto elektrik, oto yıkama gibi birçok hizmeti barındırmaktadır.  Bölgeye değer katmayı hedefliyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlı olur. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdalasının kesilmesinin ardından misafirler işyerini gezerek, İşletme sahibi Mehmet Kalaycı’dan bilgiler aldı.

Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

MARYAP OTOMOTİV İŞLETME SAHİBİ MEHMET KALAYCI’DAN ÖZEL AÇIKLAMA

MARYAP OTOMOTİV İşletme Sahibi Mehmet Kalaycı, açılışa özel çeşitli kampanyaların olduğunu belirterek,   Oto Kuaför Bölümünde, Motor koruma sisteminde  sadece yüzeysel değil iç ve alt kısımlardaki temizlenmesi gereken tüm noktalara ulaşarak derinlemesine bir temizlik sağlanması ile beraber MARYAP OTO KUAFÖRÜN özel ürünleri uygulanır. Böylece dış etkenlerden  motora verebileceği zarar  en aza indirilmiş olur ve uzun süreli kalıcı bir temizlik sağlanır.

Ayrıca işyerimizde, Detaylı temizlik, cilalı dış yıkama, tavan temizliği, koltuk temizliği, kapı yüzü temizliği, taban halısı temizliği, bagaj temizliği, çizik giderme, demir tozu temizliği, reçine temizliği, pasta cila, hare giderme, oto elektrik, far temizliği, araç klimasının temizliği, klima bakımı klima gazı dolumu, klima gazı kaçak tespiti, klima bakteri temizliği, klima kompresörü, klima termostatının bakımının yapıldığını ve vale hizmetinin de verildiğini söyledi.

OTOMOTİV SAHİPLERİ, MARYAP SİZİBEKLİYOR!

Kahramanmaraş’ta uzman kadro ile tüm araçlara her türlü hizmeti verecek olan MARYAP OTOMOTİV Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Şehit Abdullah Çavuş mahallesi Başkonuş Caddesi  Fen Lisesi Karşısı  Sinan Bey Apartmanı altında  hizmet vermeye başladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol