banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’TAN 15 FİRMA IDEAL HOMEX’TE BULUŞUYOR!
  

Tarsus Turkey tarafından düzenlenen Ideal Homex, 21 Mart Perşembe günü Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açacak ve 24 Mart Pazar akşamına kadar devam edecek. Fuarda, başta cam, porselen, seramik, metal ve plastik ev ve mutfak eşyaları olmak üzere, bahçe aksesuarlarından elektrikli ev aletlerine kadar pek çok yenilik bir arada sergilenecek.

 

14. Uluslararası Ideal Homex, ilklerin fuarı olacak!

 

Bu yıl ilk kez sadece ihracat yapan sektör firmalarını fuara alan Ideal Homex, katılımcı – satın almacı buluşmalarına getirdiği yeni pilot uygulamasıyla bir ilke imza atıyor. Ideal Homex 2019’a özel olarak başlatılan uygulama ile ev ve mutfak eşyaları sektörünün Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve hatta Amerika’dan küresel ölçekteki büyük alıcılarını fuarda misafir ederek, onları, doğrudan firmaların kendi standlarında katılımcılarla buluşturacak olan Tarsus Turkey, böylece fuarcılık sektörüne de ezber bozan önemli bir yenilik kazandırdı. Ideal Homex 2019 için pilot olarak başlatılan bu uygulamanın hedeflenen amaca ulaşması ve hedeflenen faydayı sağlaması halinde, Eyül ayındaki Zuchex’te de ölçek değiştirerek tekrarlanması planlanıyor.  

Bir taraftan bugüne kadar ithalat ağırlıklı olarak çalışmış ancak artık üretim amaçlayan firmalar ilk kez üretici kimliği ile Ideal Homex’e katılırken, diğer yanda iç pazarda çok büyük bir paya sahip olan ve bundan sonra ihracatı da hedefleyen firmalar da Ideal Homex 2019’da stand açıyor.

SEKTÖRE DAİR NE VARSA, HEPSİ BİR ARADA 

Yurt dışından küresel satın almacıları ağırlayan 14. Uluslararası Ideal Homex, yurt içinden de özellikle zincir marketler, çok fazla ürün çeşitliliğini bir arada sunan perakende mağazalar ve bu sektörde yatırım planlayan yeni girişimcileri, katılımcılarıyla buluşturuyor. Fuarda, Cam, Porselen, Seramik, Metal Mutfak Eşyaları, Plastik Ev Gereçleri, Bahçe Aksesuarları, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri alanlarında piyasaya çıkan son ürünler, yenilikler ile inovatif tasarımları bir arada sergileniyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol