banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’IN KAYSERİ’DEKİ GÖVDE GÖSTERİSİ

GÜN MARAŞLILARIN VE ALPEDO’NUN GÜNÜYDÜ!

Kayseri Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Topal’ın ev sahipliğinde, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Veli Böke’nin organizesinde gerçekleşen festival havasındaki etkinliğe Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile tüm ilçe belediye başkanları da renk katarken, belediyeler kendi yöresel ürünlerini içeren stantları ile adeta Kayseri’ye çıkartma yaptılar.

Büyük ilgi gören dayanışma tadındaki festivale ayrıca Kahramanmaraş milletvekilleri İmran Kılıç, Habibe Öçal da katıldılar.

ÖZHASEKİ VE ALPEDO’NUN DONDURMA ŞOVU

Ulusal siyasetin mihenk taşı, aslen Kayseri’li olan ve Kahramanmaraşlılara olan dostluğu ve sempatisi ile bilinen AK Parti Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki de festivalin renkli ismi oldu.

Dondurmanın başkenti Kahramanmaraş’tan kervan@alpedo lezzetler gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu da hem dondurma şovu, hem de Özhaseki’ye kestirdiği dondurma ile günün adamı arasındaydı.

ÇOCUKLAR DONDURMA İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTURDU

Kervancıoğlu, bir tanıtım ve lezzet elçisi olarak bu etkinlikte bulunmaktan ve şehrimizi tanıtmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Lezzet festivaline katılan Kayseri’li çocuklar da ikram edilen dondurmadan alabilmek için uzun kuyruklar oluştururken, getirilen tüm dondurmalar kısa sürede bitti.

SESİYLE, SAZIYLA HİLMİ ŞAHBALLI

Festivale türküleri ile renk katan bir başka isim de ünlü sanatçımız Hilmi Şahballı oldu.

Kendi eserlerini seslendirdi, dinleyenlerin kulaklarının p ası sildi, esprileri ile de izlemeye gelen davetlilere keyifli saatler yaşattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol