Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK, EXPO MARAŞ’I DÜNYAYA TANITACAK!
 Öz kaynak yaratma konusunda tartışmasız bir numara olan Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki makamında buluştuk, sohbet ettik, mahalli seçimleri konuştuk ve en çok da bu şehri ayağa kaldıracak, şehrin ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sağlayacak EXPO 2023 Kahramanmaraş Projesi üzerinde konuştuk.

Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci, Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Ylıdızhan, Kahramanmaraş Gazetesi sahibi Bekir Doğan ve Medya Gazetesi sahibi Halil Hınaz’ı makamında misafir eden Başkan Mahçiçek, Üngüt’te yapımı devam eden, ancak bitme aşamasına gelinen yeni belediye hizmet binasına muhtemelen Ocak’ın ilk haftasında taşınacaklarını söyledi.

Başkan Mahçiçek, dünyanın en büyük sosyal-kültürel projesi olan EXPO için de, “Tamamlandığında, hayata geçtiğinde, bu şehrin çehresi değişecek, ekonomik ve sosyal açıdan atılım yapacaktır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol