banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MADO; “SALEBİMİZ DÜNYAYA AÇILIYOR”

Dedeleri Mehmet ve babaları Yaşar Kanbur'dan mesleği 4 masanın sığdığı 25 m2’lik dükkandan devralan Mehmet Sait, Atilla ve Erdal Kanbur kardeşlerin oluşturduğu şube ağıyla MADO markası, dünyanın çeşitli ülkelerine kadar ulaşmayı başardı.

Büyüklerinden "kaymaklı" olarak devraldıkları dondurmayı şimdi 100'ün üzerinde çeşitle 4 kıtada 33 ülke ve 400 şubeye ulaştırarak başarı hikayesi yazan Kanbur kardeşler, dondurmayı doğal ham maddelerden üretmek için kurdukları çiftlikte keçi sütü üretimi yapıyor ve salep için orkide yetiştiriyor. Bu arada, yetiştirilen orkidelerden üretilen salep ise kışın içecek olarak sunuluyor, yazları da dondurmada kullanılıyor.

Salebin şifalı içecekler konsepti olacağını belirten Kanbur kardeşler şimdi de salebi paketleyip farklı ülkede mağazalarında dünya pazarına açmayı hedefliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol