banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE YAVUZ BAHADIROĞLU ÇANAKKALEYİ ANLATACAK.
 18 Mart ‘Şehitleri anma günü’ münasebetiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Dil ve Edebiyat Topluluğunun Yrd. Doç. Dr. Fetih Yanardağ’ın danışmanlığında organize ettiği ‘İnancın Zaferi Çanakkale - Çanakkale Kıyameti’ temalı programa katılmak için tüm Türkiye’de Tarihi sevdiren adam olarak bilinen Araştırmacı – Yazar Yavuz Bahadıroğlu KSÜ’ ye geliyor.

19 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te KSÜ Avşar yerleşkesinde ki Cahit Zarifoğlu konferans salonunda okurları ve sevenleri ile buluşacak olan Yavuz Bahadıroğlu’nun tarihten alıntılar yaparak Çanakkale’de inançla kazanılan bir zaferi ve bu zafer kazanılırken yaşanılan kıyameti anlatacağı söyleşiye herkesin davetli olduğu bildirildi.

Tarihi Sevdiren Adam Yavuz BAHADIROĞLU kimdir?

1945 yılı başında Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde dünyaya geldi. 1971'de İstanbul'da gazeteciliğe başladı. Muhabirlik, araştırma-inceleme, röportaj ve fıkra yazarlığı yaptı. Gazete, dergi ve şirket yöneticisi olarak çalıştı. Gazeteciliğini muhabir ve röportajcı olarak sürdürürken, Niyazi Birinci adıyla çocuklara yönelik yüzlerce çocuk romanı, hikâye yazdı. Asıl çıkışını tarihi romanlarıyla yaptı. İlk romanı ‘Sunguroğlu’ ve ardından yazdığı ‘Buhara Yanıyor’ ülkenin en çok satan romanlarından oldu. Genelde Osmanlı’nın çeşitli dönemlerini ele alan otuzu aşkın roman yazdı. Halen ulusal yayın yapan Moral FM radyosunda günlük yorumlar yapıyor ve Ulusal Akit gazetesinde köşe yazarlığını sürdürüyor. Yazar, evli ve üç çocuk babasıdır.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol