banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KONUKOĞLU TGRT’DE REFERANDUMU DEĞERLENDİRDİ
 Sözlerine Tunceli’deki helikopter kazasında şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Konukoğlu, derin üzüntüsünü dile getirdi.

“Bu bir seçim değil, referandum idi. Referandum tartışmalarını geride bırakıp, milletçe tüm enerjimizi ekonomik kalkınmaya, yatırımlara verip, Türkiye’yi şaha kaldırmalıyız. Dedikodu değil, iş üretmeliyiz, istihdamı ve ihracatı artırmalıyız” diyen Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine Türkiye genelinde en büyük katkıyı Gaziantep’in sağladığına dikkati çekti.

Gaziantep’in sanayileşmedeki başarısının yeni dönemde üst düzeye çıkacağını belirten Konukoğlu, “Artık herkesin hedefi işini büyümek olmalı. Bunun mücadelesini vermeliyiz” çağrısını yaptı.

Türkiye’de koalisyonlar döneminin kapandığına işaret eden Konukoğlu, “Eskiden bir seçim döneminde aynı bakanlıkta değişik bakanlara derdimizi anlatıyorduk. Artık önümüzü göreceğiz ve beş yıllık planlar yapacağız. Uzun vadeli düşünme fırsatı bulacağız. Ülke olarak patinaj yapma dönemimiz sona erdi” diye konuştu.

Konukoğlu, “Türkiye’den başka gidecek ülkemiz yok. Artık herkesin el ele vererek kardeşçe yaşamaya başlaması ve kardeşlik duygusunu pekiştirmesi gerekir” diyerek, sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol