banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KONUKOĞLU: “MORALİNİZİ BOZMAYIN. YILIN İKİNCİ YARISINDA EKONOMİMİZ DÜZELİR”
  

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ile birlikte stantları dolaşan Abdulkadir Konukoğlu, sergilenen ürünlere ilişkin bilgi aldı.

 

Gaziantep sanayisinin esnek üretim kabiliyeti ile yaşanılan zorlukları aşmakta örnek başarılara sahip olduğunu belirten Konukoğlu, “Moralinizi bozmayın, yılın ikinci yarısında ekonomimizin düzeleceğine inanıyorum. Sakın paniğe kapılmayın; kendinize ve ülkemize güvenin” dedi.

 

Konukoğlu, Gaziantep’in adeta fuarlar kenti haline geldiğine dikkati çekerek, “Fuarlar tanıtım, tanıtım üretim, istihdam ve ihracat açısından büyük önem taşıyor. Fuarlara iyi hazırlanın, önem verin, tasarımlarınızı iç ve dış talebe uygun olarak güncelleyin” diye konuştu.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB Genel Kurulu’nda yaptığı istihdam seferberliği çağrısına da değinen Konukoğlu, “Kurtuluş Savaşı’nda atalarımız ülkemizi kanları pahasına savunmadılar mı? Atalarımızın, ‘Hayır, Kurtuluş Savaşı’na gitmem’ deme şansı var mıydı? Elbette yoktu. Bugün de ekonomide şahlanışa, sıçrama yapmaya ihtiyacımız var. ‘Ben ekonomik kurtuluş savaşında yer almam’ deme noktasında değiliz” ifadelerini kullandı.

 

“Sayın Cumhurbaşkanı’nın başlattığı istihdam seferberliği üretimi, üretimin artışı ise ihracatı ve yatırımları artıracaktır” diyen Konukoğlu, fuarı ziyarete gelenlerle de kısa süreli sohbetler yaptı.

PENTEX FUARI

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Sanko Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Güner Dağlı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu ile Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği Başkanı Mehmet Haskaya’nın yaptığı fuar, yarın (12 Şubat, Pazar) kapanacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 8 Şubat’ta açılan ve Gaziantep, Adana, Ankara, Aydın, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya, Kahramanmaraş ve Mersin'den 120 firmanın ürünleri sergilendiği fuara, Türkiye’nin yanı sıra, Ortadoğu ülkeleri ve Türk Cumhuriyetlerinden de ziyaretçilerin geldiği bildirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol