Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

											 KISIK BARAJI ARITMA TESİSİ VE İSALE HATTI PLANLAMA YAPIMI TOPLANTISI YAPILDI
 KASKİ Genel Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü Kısık Projesi kapsamında yapılacak olan İsale Hattı ve Arıtma Tesisinin planlama yapımına ilişkin toplantı, DSİ ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte KASKİ Genel Müdürlüğünde yapıldı. 

 

Toplantıda; yapılacak olan isale hattının kapsadığı alan, yapılması planlanan tesisler ve projenin genel aşamaları görüşüldü. KASKİ Genel Müdürü Mustafa ALTUNOK toplantı sonrasında yaptığı açıklamada“Pazarcık ile Türkoğlu İlçe Merkezleri ve mahallelerine  sondaj ve keson kuyularından terfi ile içme suyu sağlanmakta. Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe merkezlerinin üst kotlarına terfi ile, bağlı mahallelere ise sondaj kuyularından terfi ile içme suyu verilmektedir. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ’un talimatı ile Kısık Barajından söz konusu yerleşim yerlerine içme suyu  alınması konusunu DSİ ile görüşerek proje kapsamına aldırdık. Akabinde Barajın proje yapımı ile Arıtma Tesisi ve İsale Hattının Planlama yapımı konusunda gerekli girişimlerde bulunarak DSİ tarafından ihale edilmesini sağlandık. Barajın proje yapımı devam etmekte. Kısık Projesinin Arıtma Tesisi ile İsale Hattının Planlaması ihale edildi ve firma yeni işe başladı. Bugün firmayla bir toplantı yaparak projeden beklentilerimizi bildirerek çalışmanın kısa sürede bitirilmesini istedik. Planlama çalışmasının tamamlanmasına müteakip proje ihalesi yapılacak. Kısık projesinin hızlandırılması için gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu projede emeği geçen DSİ yetkililerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol