banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KERVANCIOĞLU, İMAL ETTİĞİMİZ MAKİNELER DONANIMLI, KULLANIŞLI VE UCUZ

 MÜSİAD Şube Başkanı ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu,   köşe yazısında, Yerli ve mili makinalarımızı, cihazlarımızı, üretimde kalite standardını yakalama adına Ar-Ge çalışmalarımız kapsamında birçok yeni ürün geliştirerek kullanım kolaylığı ile uzaktan erişim sağlayabilen birçok sektöre hizmet  verdiklerini belirterek,  Tekstil, gıda, yapı, tarım, endüstri sektörlerine hizmet veren kervan@alpedo, yerli ve milli ürünler geliştirerek katma değerli ihracat yapıyor. Kahramanmaraş bir tekstil şehri, dondurmanın başkenti. Üreten, istihdam eden, ihracatlarıyla şehre döviz kazandıran meslektaşlarımız, dostlarımız teknolojik ve inovatif ürünleri ile dış pazarlarda da büyük müşteri potansiyeline sahip iken, biz kervan@alpedo olarak yerli ve milli makinalarımızı kendi tesislerimizde kullanırken, bu rahatlığı, bu onuru yaşadıklarını belirtti.

 MÜSİAD Şube Başkanı ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu'nun www.maraskimlik.com internet haber sitesi yayınlanan köşe yazısı aynen şöyle:

‘YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM’LE DAHA FAZLA KATMA DEĞERLİ İHRACAT…

Bir önceki yazımda, tesislerimizdeki yerli ve milli teknolojiden, kendi imalatımızda kullandığımız makinaları kendimizin üretmesinden söz ederek, ülkemize yeril teknolojiyi monte ederek, ülkemize ve şehrimize döviz kazandırmamızdan bahsetmiştim.

Bu iddiamızda, bu tutumuzda, bu sevdamızda ısrarlıyız, ki bu şehirde üreten, istihdam sağlayan her işletmenin, sektörlerin yerli ve milli makinalarını üreterek ithalatın önüne geçmeyi tavsiye ederken, yaptığımız AR-GE çalışmalarının sonucu olarak ürettiğimiz, imal ettiğimiz makinaların ithal makinalardan daha donanımlı, daha kullanışlı ve daha ucuza geldiğini de bir şekilde öğrenmiş olduk.

O BAKIMDAN DİYORUM Kİ…

Tekstil, gıda, yapı, tarım, endüstri sektörlerine hizmet veren kervan@alpedo, yerli ve milli ürünler geliştirerek katma değerli ihracat yapıyor. Kahramanmaraş bir tekstil şehri, dondurmanın başkenti. Üreten, istihdam eden, ihracatlarıyla şehre döviz kazandıran meslektaşlarımız, dostlarımız teknolojik ve inovatif ürünleri ile dış pazarlarda da büyük müşteri potansiyeline sahip iken, biz kervan@alpedo olarak yerli ve milli makinalarımızı kendi tesislerimizde kullanırken, bu rahatlığı, bu onuru yaşıyoruz.

Yerli ve mili makinalarımızı, cihazlarımızı, üretimde kalite standardını yakalama adına Ar-Ge çalışmalarımız kapsamında birçok yeni ürün geliştirerek kullanım kolaylığı ile uzaktan erişim sağlayabilen birçok sektöre hizmet veriyoruz.

BUNDAN DA BÜYÜK KEYİF ALIYORUZ.

Türkiye’ de kullanım alanları genişleyen ve giderek artan gıda ürünleri arasında dondurma, pasta da yer alırken, ürettiklerimiz, piyasaya sürdüklerimiz, ihracat yaptıklarımızın hem ekonomik ömrü devam eder hem de çevre temizliği sağlar.

Tabi başta insan sağlığını… Zira insan ve toplum sağlığı bizim için olduğu kadar herkes için de önem arz etmeli. Ettiğine de inanıyorum.

BİZ, İLERİ TEKNOLOJİ İLE ÇEVRECİ ÜRETİMDEN YANAYIZ.

Biz, şehrimizin adını ve markalarını dış dünyaya, dış pazarlara duyurmaktan yanayız.

Biz, ihracatlarımızla bu şehre döviz kazandırmaktan ve vergilerimizi vermekten yanayız. 

biz, kendi imalatımız olan makine ve aksamları ile paralarımızın içeride kalmasından, Türk lirasının değerini artırmaktan yanayız.

Yerli ve milli imal makinalarımızla, yerli ve milli üretimle daha fazla katma değerli ihracata imza atmaktan yanayız.

Hedeflerimize ulaşmak için yerli ve milli üretimimizi artırarak, dondurmanın başkenti şehrimizin adını daha yaygınlaştırmak için, yerli üretimle daha fazla katma değerli ürünler üretip ihracat ederek ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyoruz. Türkiye pazarına özel yeni ürünler geliştirdik, yeni konseptler ürettik, üretiyoruz.

DONDURMANIN BAŞKENTİ OLMANIN BİR BEDELİ VAR, BİZ BU BEDELİ ÖDEMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ, SÜRDÜRECEĞİZ.

Bu yeni ürün yelpazesi Türkiye pazarındaki konumumuzu daha da ileri taşımamızı sağladı. Ekonomimizin büyüme eğilimindeki üretkenlik artışı etkili oldu. Bu büyüme modelini ihracata yönelik teşvikler ile destekliyoruz. İhracatımızı artıracak inovatif ürünler geliştirmeyi ve büyümeye devam etmeyi, ülkemiz, sektörümüz, iş ortaklarımız ve toplumumuz için sürekli katma değer katmayı hedefliyoruz. Lojistik ağımızda ki gücümüze güç katarak liderliğimizi ve kalitemizi her alanda korumaya devam edeceğiz.

Son olarak, Cumhurbaşkanımızın talimatları, ilkeleri, projeleri arasında yer alan ve çok önem verdiği yerli ve milli felsefesine sadık kalarak, arkamızda, geride kalan yılların tecrübesini geleceğe taşıyoruz, taşımaya da devam edeceğiz.

ÇÜNKÜ NE YAPIYORSAK KAHRAMAN ŞEHRİMİZ İÇİN, KAHRAMAN İNSANLARIMIZ İÇİN…

Şu sıkıntılı, kısıtlamaları günlerin geride kalması, hayatın normale dönmesi ümit ve umudu ile herkese şu soğuk kış günlerinde sıcak bir selam gönderiyorum!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol