banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KERVANCIOĞLU; “GELECEK GENÇLERDE”
 Kur’an-/ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Genç Müsiad manifesto slaytı üyelere ve basın mensuplarına aktarılırken, kürsüye gelen ve “Sizlere öncelikle Genç MÜSİAD’ı tanıtmak isterim!” diyerek konuşmasına başlayan MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu, geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD üyelerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla MÜSİAD’ın 2002 yılında kurulduğunu söyledi.

Başkan Kervancıoğlu; “MÜSİAD bünyesinde genç, inançlı, erdemli, liyakatli, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan yurtiçi ve yurtdışında çalışmalarına hızla devam eden Genç MÜSİAD, bugün dünya çapında 4250 Genç MÜSİAD Kahramanmaraş’ta ise 50 üyesiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

2016 yılında kurulan Genç MÜSİAD Kahramanmaraş ise bugün Türkiye'de kurulan 52 şubeden biri olarak ülke ekonomisine sosyo-kültürel yapısına faydalı olabilme gayreti ile ülke gençleri için faaliyet göstermektedir.

 

Genç MÜSİAD özetle, işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur.

GELENEKLERİNE BAĞLI ŞUURLU GENÇLER

Genç Müsiad Hedefleri ise millî ve mânevi değerlerimiz ışığında, evrensel gelişmeleri de dikkate alarak, Türk gençliğinin donanım ve kalitesini yükseltmektir. Ve "Yüksek ahlâk ve yüksek teknoloji" anlayışıyla, 25 yıllık MÜSİAD tecrübesinden edindiği birikimi genç girişimci ve yöneticilere aktarmak, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü geliştirerek, gençliğin sosyal ve ekonomik düzeyini yükseltip, geleneğe bağlı genç ve şuurlu bakışı ortaya çıkarmayı görev edinmiştir.

ŞEKERLİ VE GENEL BAŞKAN KAAN’A TEŞEKKÜR

Ve Öncelikle Genel Merkezimizde Şehrimizi layıkıyla temsil eden hemşerilerimiz mali ve idari işler başkanı kıymetli işadamı Ahmet ŞEKERLİ ve sektör kurulları başkan yardımcısı Fatih KEÇEBİR beylere Genç MÜSİAD Genel Başkanı Engin AKDAĞ beyefendiye ve hassaten Genel Başkanımız ABDURRAHMAN KAAN beye şehrimize ve şubemize katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız.

Toplantımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder,

Yaptığımız bütün programları haberlerine ve özel programlarına taşıyan yazılı ve görsel medyamızın mensuplarına şükranlarımızı sunarım.” ifadesini kullandı.

Programın sonunda Genç Müsiad üyelerine plaketleri takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol