Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KENTİMİZİN LEZZETLERİ STAR TV EKRANLARINDA!

ALPEDO – Kervan lezzetleri grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Star TV ekranlarına yayımlanan “Halit Yerebakan ile doktor geldi” programının konuğu oldu.

Kervancıoğlu, Medeniyet Üniversitesindeki Star Tv. stüdyolarında çekilen programda şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini anlattı. Halit Yerebakan ile doktor geldi programı çok yakında Star TV ekranlarında olacak.

Maraş dondurmasının sağlıklı bir dondurma olduğuna dikkat çekilen programda Maraş dondurmasının dört mevsim tüketileceği ve her hangi bir katkı Maddesi olmadan üretilerek hem tüm Türkiye’ye hem de tüm dünyaya ulaştırıldığı belirtildi.

“ŞEHRİMİZİ HER PLATFORMDA TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Program hakkında konuşan Sami Kervancıoğlu, “Bilindiği üzere son 4 aydır sağlık problemleriyle uğraştım. Şükürler olsun şuanda tedavinin etkisini görmeye başladık. Her şey bu şehir için her şey bu ülke için diyoruz. Katılmış olduğum programda şehrimizi ve şehrimizin lezzetlerini tanıttık. Programda şehrimizi anlattık. Dondurmanın içeriğini konuştuk. Dondurmanın doğallığını konuştuk. Bir taraftan da şehrimizin doğal güzelliklerini konuştuk. Verimli bir program oldu.  Bu programı çok yakında Star TV ekranlarında izleyeceğiz. Bundan sonrasında ise var gücümüzle sahalardayız. Şehrimizi tanıtmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol