Öne Çıkanlar SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Kazanan Yine Kekeç ve Ekibi Oldu
 Kahramanmaraş Merkez Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Koopratifi 19 Ekim 2011 tarihinde Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleşmişti.

Olağanüstü Genel Kurulda Ali Rıza Kekeç ve ekibi ile Mustafa Aslantürkiyeli ve ekibi yarışmıştı. Genel Kurulun galibi 159 oy farkla Ali Rıza Kekeç ve ekibi olmuştu.

Genel Kurul sonucunun ardından Mustafa Asnantürkiyeli ve ekibi genel kurulun usullere aykırı şekilde yapıldığını iddia ederek seçimin iptali yönünde dava açmışlardı.  

19 Eylül 2013 tarihinde sonuçlanan davada yine kazanan taraf şu anki yönetim yani Ali Rıza Kekeç ve ekibi oldu.

Dava sürerken bazı yayın kuruluşlarında çıkan “Kooperatifte Yönetim Kayyuma Devredildi” yönünde çıkan haberlerin de asılsız bir şekilde yapıldığı  kanıtlanmış oldu.


Kahramanmaraş Merkez Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Koopratifi  Başkanı Ali Rıza Kekeç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bizde usulsüz iş yapılmaz. Olağanüstü seçim kararı alındığında ise yetkiler karşı tarafın elindeydi. Biz seçime girdik ve ortaklarımızın tercihi bizim ekibimizden yana oldu.

Netice de seçimin iptali yönünde açılan dava da 19 Eylül 2013 tarihinde sonuçlanarak, reddildi. Seçimin yasalara uygun bir şekilde yapıldığı bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Bizler her zaman olduğu gibi ortaklarımızın çıkarlarını düşünerek en ucuz kredi ile işlerini geliştirmelerinde katkıda bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

Aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Koopretifleri Bölge birlik Başkanlığı görevini de yürüten Başkan Ali Rıza Kekeç: “Bizim dedikodularla boşa geçirecek zamanımız yok.  Ortaklarımıza ne vaat eddiysek bir bir yerine getirdik. Alnımız açık yüzümüz ak. Çok yakın zamanda ortaklarımıza bir müjdem var” diyerek sözlerini noktaladı.

S.S. Kahramanmaraş Merkez Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kooperatifi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşmakta:

Başkan Ali Rıza Kekeç, Yönetim Kurulu Üyeleri İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, Teknik Makine Odası Başkanı Mustafa Yaman, Süleyman Göçer, Coşkun Dağ. /Kaynak: Özgür Haber

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol