Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KASİAD’TAN 3 GÜN SÜRECEK EĞİTİM SMEMİNERİ

           Derneğimize üye çeşitli firmalardan 23 kişinin katılmış olduğu programın sunumunu pena akademi danışmanı Dr. Ali GÜRBÜZ yapacak olup, programın açılış konuşmasını yapan yönetim kurulu başkan yardımcımız Hikmet GÜMÜŞER; “Değerli katılımcılarımız, Kasiad olarak organize ettiğimiz Uygulamalı Gereksinim Tanımlama ve Kapsam Değişikliği Yönetimi eğitimine hepiniz hoş geldiniz.

Faaliyetlerinde her zaman iş dünyasının önceliklerine yer veren derneğimiz, son yıllarda  giderek dijitalleşen iş süreçlerinin şehrimiz şirketlerince anlaşılıp uygulanabilmesi adına özel bir gayret sarf etmektedir. Bu amaç doğrultusunda derneğimiz bünyesinde şu anda bu salonda üyelerinden bazılarının da bulunduğu “Bilgi Teknolojileri Paylaşım Grubu”’nu oluşturduk ve onların da fikirlerini göz önünde bulundurarak bugünkü eğitimimizi planladık.

Şirketlerdeki proje paydaşlarının gereksinimlerini analizi edip, buna uygun dijital çözümler sunulması konusunda yapacağımız ikinci eğitimden, birinci eğitimde de olduğu gibi güzel bir şekilde istifade etmenizi temenni ederiz.

Bu Projenin gerçekleşmesinde yardım ve desteklerinden dolayı başta DOĞAKA Genel Sekreteri Sn.  adına yönetim kurulu üyemiz Sn. Sefa ÖNGEL’e ve Kasiad Bilgi Teknolojileri Paylaşım Grubu’na teşekkür ediyor, sunumu yapacak olan Pena AKADEMİ’den Sn. Dr. Ali Gürbüz’e ve katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol