Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KANBUR’DAN A HABER’E DONDURMA ŞOV

 Ramazan ayının son gününde, Madoevi’nde MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur tarafından A Haber kanalına gerçekleştirilen dondurma şov, aynı zamanda da canlı olarak yayınlandı. 

Erdal Kanbur ve yardımcısı Sait Kanbur ile birlikte gerçekleştirilen dondurma şov, haber kanalı ekibini kendilerine hayran bırakırken, Maraş dondurması hakkında bilgiler veren Kanbur, Maraş dondurmasının keçi sütü yanında dondurmanın ana maddesi olan sahlep ile yapıldığını, her dondurmanın dondurma olmayıp, Maraş dondurmasının ve MADO’nun kendine has bir lezzeti ve rayihası olduğunu söyledi.

KEÇİ SÜTÜ VE MADO ÇİFTLİĞİ

Kanbur, MADO adını verdikleri kendi çiftliklerinde yetişen Sanen keçilerinden elde edilen keçi sütünün dondurmaya ayrı bir lezzet kattığını da belirterek, zengin konsept olarak çok iyi bir yerde olduklarını kaydetti, dünyanın her kıtasında açtıkları şubelerle, hizmet ve zincir ağını genişlettiklerini, hem Kahramanmaraş’ı tanıttıklarının altını çizerek, “Biz üç nesildir bu mesleği sürdürüyoruz. Dede - baba mesleğimiz bizim dondurmacılık. Kaliteye ve hizmet kalitesine önem verirken, ürünlerimizde organik, kesinlikle katkı maddesi kullanmadan, müşterilerimizin damak zevkine saygı duyarak da müşteri memnuniyetini en planda tutuyoruz. Kalite için milyon dolarlık yatırımlar yaptık. Dünyanın her yerine dondurma gönderiyoruz” dedi ve sektör yanında eğitime, sağlık camiasına verdikleri destekleri de sıraladı, verdikleri fırsat nedeniyle A Haber’e teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol