Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ HİBE, DESTEK VE KREDİYE DOYACAK

Konu hakkında önemli tespitlerde bulunan Mis Kelebek KILIÇASLAN , “ekibimizin bilgi ve tecrübesine güveniyoruz. MİSCOM - SİLCOMED ortaklığı ile Kahramanmaraş hibe, destek ve krediye doyacak” dedi.

Kahramanmaraş ve çevre illerin kalkınması tecrübesine güvenen iş yapma heyecanı içerisindeki girişimcilerin çok büyük önemi olduğuna vurgu yapan Arkeojefizikçi ve iş kadını MİSCOM Group - SİLCOMED Group Yönetim Kurulu Başkanı Mis Kelebek KILIÇASLAN, öncelikli hedef kitlenin dev holdingler değil kendine güvenen tecrübe sahibi girişimciler olduğunu vurguladı.

ANA PRENSİPLERİMİZ VE KESİN HEDEFLERİMİZ

“Mis Kelebek KILIÇASLAN olarak şunu açıkça beyan etmek isterim ki Türkiye’deki sanayisel, tarımsal ve yatırıma değer bütün alanlarda belirli bir tekelleşme söz konusudur. Türkiye’deki ağır sanayi ve hizmet sektörlerine bakıldığında belirli gruplar tarafından tekelleştirilmiş olduğu açıkça görülmektedir. İş bu şirketler grubumuz dahilindeki ana prensibimiz ve kesin hedeflerimiz küçük ve orta ölçekli gelişmeye samimi ve iş yeteneklerini arttırmaya yönelik firma ve kuruluşlardır.

Sorumluluğunu üstlendiğimiz SİLCOMED ortaklı HODL ve NEFINIA Fonlarını, etiketi bilinmiş ve meşhurlaştırılmış firma ve kuruluşlar harici yeni ve genç dinamik müteşebbislere uygulamayı ve yararlandırmayı mutlak görev ve vazife etmiştir.

Türkiye bölgesel gelişme ile alakalı sorumluluk üstlenmiş proje oluşturma ve rehberlik eden firmaların tecrübe eksikliği sebebiyle ve buna paralel resmî olarak bölge kalkınma programlarında karar merci oluşturan yetkin kadroların, ihtisas bilgi eksikliği sebebiyle çoğu yatırım projeleri tam olarak niteliğine uygun değerlendirilememekte ve söz konusu karşılıklı istişare yetersizliği sebebiyle tam olarak hak ettiği ve nizamı çerçevesiyle ne yazık ki uygulanamamaktadır.

DESTEKLERİ, YATIRIMCI ÇIKARINA KULLANDIRIYORUZ!

“Ayrıca sektörde çok yoğun bir bilgi ve tecrübe eksiliği yanı sıra kirliliği de söz konusudur. Örneklemek gerekirse bir sağlık konaklama merkezi, otel ve basit bir apart konaklama olarak değerlendirilmiş olup, esasi hakları yansıtılmamış ve dolayısıyla uygulanmadan işlem altına alınmıştır. Oysaki hibe oranlarında çok farklı ara dilim söz konusudur. Netice itibarıyla yatırımcı %82 hibe alması gerekirken %50 hibe hak edişine tahammül göstermiştir.

Önemle vurgulamak isterim ki Kahramanmaraş ve ilçelerindeki su hazneleri mineral rehabilitasyon vasıfları o kadar önemli ki sağlık konaklama merkezleri dahilinde çok avantajlı bir rol Sahibi olup TURİZM pazarlama ve dış ülkelerdeki tıbbı rehabilitasyon açısından bölgemiz hem dış yatırıma açık hem de dahildeki iş insanlarımızın yapacağı yatırımlarda Türkiye’mizin en hedefli göz bebeğidir...

Biz şirketler Grubu olarak 120 gün içinde tüm prosedürü gerçekleştirerek kredi ve hibe desteklerini yatırımcı menfaatlerine kullandırıyoruz. Aylar yıllar sonrasına kesinlikle sarkıtmıyoruz.

Mantık ve samimi olarak ikrar edersek söz konusu hibe hak edişini ne kadar yüksek bir rakamda tutarsak şirket kazancımız o nisbette yüksek oluyor. Dolayısıyla her iki tarafında memnun bir şekilde ayrıldığı bir iş mutabakatına sahip olacağız.

MÜFREDATLI EMESAL FİRMAYIZ

Bu süreç boyunca özerk harçlar harici şirket hizmet ve hak edişleriyle alakalı öz sermaye oluşturmuş olup yatırımcıya söz konusu projenin tahakkuk bedeli hesabına bloke edilmeden her hangi bir ek ve dahilde masraf yansıtılmamaktadır.

Kendi bünyemizde oluşturmuş olduğumuz mühendislik ve proje uzman kadrolarımızla bölgede ve Türkiye’ye hitaben çok daha profesyonel ve kalifiye hizmet anlayışına sahibiz ve iddia ediyoruz ki bu nitelikte düşünen Türkiye’deki ender yapıdaki danışmanlık ve operasyon firmalarından biriyiz.

Globalleşmiş ticaret ve günümüz rekabet şartlarında Türkiye’deki çoğu firmanın başaramadığı ve ulaşamadığı yurt dışı pazar payına sahip olup mevcut ortak pazarı anlayışında hareket eden ve ICC- TCK iş hukuk kanunları ortak müfredatında hareket eden emsal firmayız.

MİSCOM - SİLCOMED Şirketler Grubunun ana faaliyet konuları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. (KUTU OLACAK)

—Avrupa Birliği hibe destek ve kredi fon uygulamaları,

—İthalat, İhracat

—Dış ticaret aracılık hizmetleri (gümrükleme, kambiyo, resmî müsaadeler)

—Uluslararası ve dahil de yatırım danışmanlığı,

—Yurt dışı ihracat pazar oluşturma ve münhasırlık hizmetleri,

—Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Milli Emlak tahsisleri danışmanlığı,

—Tekstil ürünleri proje yatırım, yurt dışı satış, yurtdışı bayilik anlaşmaları ve tekstil hammadde ithalat hizmetleri,

—Mis Kelebek Tarım Ekolojik tarım ilaçları ve organik gübre üretim ve pazarlama hizmetleri,

—Damlama sulama ve yağmurlama sistemleri kurulumu,

—Sera ve soğuk hava mumlama ve paketleme tesisleri kuruluşu,

—Dış Ticaretin. İCC. LYOD, SGS. Sigorta ve hukuk danışmanlığı Hizmetleri...

DOÇ.DR. CÜNEYT KAVARNA KİMDİR?

1969 Eskişehir doğumlu, küçük yaşta Libya’ya babasının mesleği dolayısı ile gitmiş, tahsil hayatını Malta İngiltere ve italya’da tamamlamış ve 1993 yılında Türkiye’ye dönüş yapmış. İngiltere, Oxford üniversitesinde İBL ( uluslar arası ticaret hukuk ) tam mezun. Roma üniversitesi La sapienza medicadan Nöroloji Tıp eğitimi almıştır. 7 dil bilen uluslar arası hukuk ve termolojiye hakimdir. Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra meslek hayatını Türkiye için ideol etmiş muhtelif hastanelerde nöroloğ olarak görev aldıktan sonra 2002 yılında dış işleri bakanlığı AB normasyon ve Tck ticaret kanunları uyum programında yetkin rol almıştır.

Türkiye’de oluşmuş olan bütün bölgesel kalkınma programlarında başkanlık ve öz danışmanlık yapmış, 2007 yılında bakanlıklar danışma kurulu nezdinde kalarak, serbest olarak Kavarna şirketler grubu oluşturmuş, yatırım, hibeler, destekleme ve dış ticaret hizmetleri dahilinde iştigal etmeye halen devam etmektedir. 2019 tarihinde Türkiye’de merkezleşmiş Atina ve Selanik’te ve Suudi Arabistan krallığındaki kendine ait hizmet şubeleriyle SİLCOMED Group LTD.ŞTİ. altında ihtisaslaşmıştır.

Son olarak 2020 Ağustos ayında AB Hollanda ve Belçika merkezli resmî proje destekleme ve kredilendirme Türkiye temsilcisi olarak atanmış, SİLCOMED - MİSCOM Şirketler Grubu Kahramanmaraş Firmasını bünyesine ortaklaştırmış Doğu Akdeniz bölgesindeki talepleri toplam 54 kişilik profesyonel mühendislik ve yönetim kadrosuyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Doç. Dr. Cüneyt KAVARNA bu söz konusu teşkilatlanmanın CEO olarak görev yapmaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol