banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ GIDA İHTİSAS OSB İÇİN TOPLANDILAR
 Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kurulması planlanan Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başkanlığında, Türkoğlu Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, TCDD 6. Bölge Müdürlüğü, Botaş, DHMİ Kahramanmaraş Havaalanı Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü, DSİ 20. Bölge Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinden oluşan yer seçimi komisyonu çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Türkoğlu ilçesi Çobantepe Mahallesi Ömerağa mevkiinde 155,2 hektar alana kurulması planlanıyor. Kurulacak olan OSB Kahramanmaraş’a 27 km, Türkoğlu İlçesine 8 km uzaklığında yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol