Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KAGİD’DEN MÜSİAD BAŞKANI KERVANCIOĞLU’NA ZİYARET
 MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu’na, başarı temennilerinde bulunan KAGİD Başkanı Kibar Özdemir; “Sami Bey, göreve gelir gelmez farkını ortaya koydu. MÜSİAD’ın faaliyetlerine ivme kazandırdı. Çalışmalarını önemsiyor ve ilgiyle takip ediyoruz. Şehrimizin ve sanayicilerin sorunlarına ve beklentilerine hakim. Eminim Kahramanmaraş ve iş dünyası adına önemli çalışmalar yapacaktır. Kendisine tekrar hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

KAGİD olarak faaliyetlerinden de kısaca bahseden Özdemir: “Biliyorsunuz bizim derneğimizde kadın girişimcilerin bir araya geldiği bir dernek. Kadın girişimcilerin sayısının artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda MÜSAD’la birlikte güzel projelere imza atacağımıza da inanıyorum. Aynı zamanda Sayın Kervancıoğlu’nun fikirlerini de önemsiyoruz” diye konuştu.

Kervancıoğlu da KAGİD Ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarından ve hedeflerinden bahsetti.

KADIN GİRİŞİMCİ SAYISININ ARTMASI İYİYE İŞARET

İş dünyasının kadınlardan ayrı düşünülemeyeceğini belirten Kervancıoğlu; “Kadın girişimci sayısının artmasının elbette kalkınmada büyük rolü vardır. Kendi işletmemiz de yaklaşık beş yüz kadın istihdam ediyoruz. Bu anlamda desteklerimiz devam edecektir. Dernek olarak da istişare içerinde olmak, birlikte projeler yapmak bizleri memnun eder.

Ben her zaman birlikte hareket etmekten yanayım. Şehrimizin kalkınması için bütün STK, kurum ve kuruluşların el ele vermesi gerekiyor. Ortak paydamız Kahramanmaraş ve bu şehir hepimizin” diye konuştu.

Konuklarına dernek binasını da gezdiren Kervancıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti bir kez daha ifade ederek: “Bu bina da bu dernekte hepimizin” dedi.

Hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol