Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İHALE TAMAM, SIRA TEMELDE
 

Kentimizin sevilen ve başarı bürokratlarından İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, yapılacak olan emniyet sarayı ile ilgili müjdeyi verdi, ihalesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesince yapılıp, sıranın temel atmaya geldiğini söyledi.

Yıkılan eski polis lojmanlarının bulunduğu 28 dönümlük alana yapılacak olan Emniyet Sarayı’nın 1,5 senede tamamlanacağını, önümüzdeki günlerde yer teslimi ve diğer ön şartların konuşulması için hem İstanbul Büyükşehir Belediyesinden, hem de işi üstlenen müteahhit firma yetkililerinin Kahramanmaraş’a geleceğini, yer tespiti ve teslimi ardından inşaata başlanacağını belirten Emniyet Müdürü Doğan İnci, tamamlandığında büyükşehire yakışan bir hizmet binasına kavuşacaklarının altını çizdi.

İnci, Kahramanmaraşspor’un maçlarını da izlediğini, takımın son günlerdeki gösterdiği performansından dolayı çıtayı yükselttiğini, taraftarın da takıma sahip çıktığını sözlerine ekledi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol