banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HİZMET KAHRAMANMARAŞ’I KAPSAYACAK!
 Dulkadiroğlu İlçesi’ndeki esnaf ziyaretlerini devam ettiren Okay, Dulkadiroğlu İlçesi’ne yapılacak hizmetlerin şehrin tamamını kapsayacağını dile getirdi. Bu bölgedeki esnafların şehrin diğer yakası Oniki Şubat İlçesi’nde ikamet ettiğini ve dolayısıyla Dulkadiroğlu İlçesine yapılacak hizmetlerin şehrin tamamını kapsayacağını dile getiren Okay: “Esnaflarımız genelde Yatılı Bölge tarafında oturur ama bu insanların büyük çoğunluğunun iş yerleri bu bölgededir. Bu bölgeye yapılan hizmetler Kahramanmaraş’ımızın tamamına yapılmış sayılacaktır” dedi.

DULKADİROĞLU İLÇESİ’NE YAPILACAK HİZMETLER KAHRAMANMARAŞ’IN TAMAMINA YAPILMIŞ SAYILACAKTIR

Bugün yine Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda eski Gaziantep Asfaltı dediğimiz sanayi yolundaki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Burası Sanayi Sitesi ile şehir merkezi arasında yoğun bir şekilde kullanılan, yoğun trafiği olan bir cadde. Bu bölgedeki esnaflarımızın sorun ve problemlerini dinlemek üzere bu bölgedeyiz. Arkadaşlarımızla daha öncede bahsettiğimiz gibi iç içe olmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Dulkadiroğlu Bölgesi Kahramanmaraşlı kardeşlerimizin iş yerlerinin olduğu bölge. Esnaflarımız genelde Yatılı Bölge tarafında oturur ama bu insanların büyük çoğunluğunun iş yerleri bu bölgededir. Bu bölgeye yapılan hizmetler Kahramanmaraş’ımızın tamamına yapılmış sayılacaktır Oniki Şubat Bölgesi’nde insanlarımızın da işlerine kolaylık sağlayacaktır. Biz bunun bilincindeyiz. Dolayısıyla Dulkadiroğlu İlçesi’ne yapılacak hizmetler Kahramanmaraş’ın tamamına yapılmış sayılacaktır. Biz Dulkadiroğlu İlçemizin cazibe merkezi olması için daha yaşanabilir, daha standartları yüksek bir yer olması için elimizden gelen her türlü gayretleri göstereceğiz. Çeşitli projelerimiz var. Bu projelerimizin ana başlıklarını zaman zaman sizlere açıkladık. Altını doldurmuş şekilde zaman zaman paylaşacağız. Biz gücümüzü sizlerden aldık, 12 siyaset yaptık. Vatandaş, insan odaklı bir siyaset yaptık. Eğer bu görev bize nasip olursa insan odaklı siyasetimize devam edeceğiz. Hiç durmadan çalışarak Dulkadiroğlu İlçesi’ndeki insanlara hizmet edeceğiz. 

BÜYÜKŞEHİR YAPILANMASI KAHRAMANMARAŞ’IMIZIN BAŞINA KONMUŞ BİR TALİH KUŞUDUR

Okay konuşmasının devamında şu sözlere yer verdi:”“Biz 40 günden bu yana arkadaşlarımızla, teşkilatımızla vedalaştık. Bunun neticesinde de çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerimizin neticesinde son 2-3 aydır kafamızda şekillendirdiğimiz bir konu vardı. Bu Dulkadiroğlu Bölgesi’ne Ak Parti’de aday adayı olmaktı. Bununla ilgili de düşüncemizi geçen hafta kamuoyuyla paylaştık. Daha sonra da bunları özellikle siz muhtarlarımla paylaşmak istedim. Büyükşehir yapılanması Kahramanmaraş’ımızın başına konmuş bir talih kuşudur.”

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ KAYNAKLA DOĞRU ORANTILIDIR

“Biliyorsunuz belediyecilik hizmetleri kaynakla doğru orantılıdır. Ne kadar kaynak yaratabilirsen o kadar nimet elde edebilirsin. Dolayısıyla büyükşehir yapılanması daha önce Kahramanmaraş ilimizin tamamındaki ödeneklerin 2’ye çıkarılması neticesini getirecektir. Bir bütünleşme söz konusudur. Biliyorsunuz bundan önce Kahramanmaraş’ta 52 tane belde belediyemiz vardı. 10 tane ilçe belediyemiz vardı. 62 tane belediye vardı ama bu seçimlerin arifesinde hemen Kahramanmaraş’ımızda toplam 12 tane belediye başkanı olacak. 11 ilçe belediye başkanı bir de büyükşehir belediye başkanı olacak. Dulkadiroğlu Bölgesi, Merkez İlçemizin yaklaşık 230 bin nüfusunu kapsayan bir bölgedir. Pazarcık’tan bağlananlarla beraber 58 tane köy, şehir merkezinde de 43 tane mahallemiz var. Bundan sonra Dulkadiroğlu Belediyesi’nin sorumluluk alanı 101 birimdir.”

BU GÖREV BİZE HAYIRSA DULKADİROĞLU İLÇESİ’NE HAYIRSA ALLAH BİZE NASİP ETSİN

“Biliyorsunuz büyükşehir kanunuyla beraber kırsal alanda ki daha önce köy olarak belirlediğimiz yerlerin statüsü artık değişti. Bundan sonra oralar mahalle olarak anılacak olan inşallah imkânları da mahalle standartlarında olacaktır. Bu kaynakla ilgilidir. Bu büyükşehir yapılanmasıyla kaynak bu yetkiyi bize veriyor. Bunun için inşallah bu yerel seçimler sonrasında Dulkadiroğlu ve Büyükşehir Belediyesi sizlere hizmet edecek. Biliyorsunuz bu bölge biraz daha hizmete ihtiyacı olan bir bölge. İnşallah belediye faaliyete geçtiği zaman bu bölgenin cazibe merkezi olmaması için hiçbir sebep yok. Şartlarını masaya yatırdığınız zaman, bu bölgenin cazibe merkezi olmaması için hiçbir sebep yok. Yeter ki bunun önünü açacak yol ve yöntemler belirlensin. Bu yol ve yöntemlerle inşallah belediye başkanları aracılığıyla yapılacak. Bizde geçmişteki 12 yıllık siyasi tecrübemize, teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımızla istişarelerimize, milletvekilleriyle istişarelerimize, genel istişareler ve kamuoyundaki istişareler neticesinde buraya hizmete talip olmamızın mümkün olacağını düşündük. Bunu geçen hafta kamuoyuyla paylaştık. Şimdi de sizlerle bunu paylaşıyorum. İnşallah sizlerden destekleri bekliyorum. Öncelikle yola çıkarken şunu söylüyorum; bu görev bize hayırsa Dulkadiroğlu İlçesi’ne hayırsa Allah bize nasip etsin. Hayır değilse Allah bize böyle konuyu nasip etmesin. Bu tevazuuyla biz yola çıktık. Siyasi birikimimiz, teknik konulardaki çalışmalarımız neticesinde biz bu bölgeye hizmet etmek istiyoruz. Sahayı çok çok iyi biliyoruz. 12 yıldan bu yana bir siyaset yapıyoruz ve bunun neticesinde de başarılı olacağım kanaatindeyim.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol