banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

HAVALİMANI’NDA YİNE AYNI ARIZA, AYNI REZALET!

Kahramanmaraş’ın tek Holdingi konumunda bulunan Kipaş tarafından Aydın'ın söke ilçesine kazandırılan kağıt fabrikasının açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen açılış törenine Kahramanmaraş’tanda siyasiler, bürokratlar, iş insanları ve basın mensuplarından oluşan yaklaşık 170 kişi katılım sağladı. Açılışa katılan heyet akşam saatlerinde özel bir uçakla İzmir havalimanından Kahramanmaraş’a inmek için uçuşa geçti.

Ancak uçak Kahramanmaraş semalarına geldiği esnada pilotun “iniş için ILS cihazı arızası nedeniyle sinyal alamıyoruz” anonsu sonrası Gaziantep havalimanına zorunlu iniş gerçekleşti.

Uçak, sorunsuz bir şekilde Gaziantep Havalimanı’na zorunlu iniş yaparken,  yolcular, firma tarafından kara yoluyla Kahramanmaraş’a transfer edildi. Daha önce de sık sık aynı arızadan dolayı uçaklar yine Gaziantep'e iniş gerçekleştirmişti.

Kaynak; Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol