Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 GURUR KAYNAĞIMIZ FATİH ATEŞ’İN ANLAMLI ÖDÜLÜ
  

Kahramanmaraşlı İCONOVA Tarımın Yönetim Kurulu Başkanı, genç İşadamı Fatih Ateş, Gaziantep de kurulu bulunan şirketi ‘Tekkeli Gıda Anadolu’ İstihdamı en fazla artıran 3. Şirket ödülüne laik görüldü. İstanbul’da düzenlenen gecede : iş dünyasının saygın yayın organı Ekonomist dergisince gerçekleştirilen “Anadolu 500” araştırmasında listede bulunan Tekkeli Gıda Genel Müdürü Fatih Ateş de  ödülünü aldı. İstanbul Shangrila Otel’de düzenlenen törene, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, araştırmanın sponsoru TEB’in Genel Müdürü Ümit Leblebici ve listede yer alan şirketlerin yöneticileri katıldı.

FATİH ATEŞ’İN ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ

“Anadolu 500 araştırmasında Tekkeli Gıda” ödülü, Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş tarafından Tekkeli Gıda Genel Müdürü Fatih Ateş ‘e verildi. Ekonomist Anadolu 500 ödül töreni, İstanbul Shangrila Otel’de düzenlenen törene, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, araştırmanın sponsoru TEB’in Genel Müdürü Ümit Leblebici ve listede yer alan şirketlerin yöneticileri katıldı.

Sektöründe marka haline gelen Genel Müdür Fatih Ateş: “Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Ekonomist Dergisi iş birliğinde 15'incisi düzenlenen Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması'nın ödül töreni, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de katılımıyla katılımıyla gerçekleştirilen 13’üncü “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül töreninde firmamızı ödüle layık gören Ekonomist Dergisi ve Türk Ekonomi Banka'sına teşekkürü borç biliriz. Tekkeli Ailesi olarak durmadan ve yorulmadan Ülkemiz için çalışıp üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Genel müdür Fatih Ateş: Anadolu 500 en fazla 3 istihdam artışı yapan firma olmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol