banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN’DA 5 TESİS TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İLE HİZMETE GİRDİ
  Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Sosyal Tesis ve Taziye Evi önünde yapılan törende yaptığı konuşmada, açılışını yaptıkları tesislerin göreve geldikleri günden itibaren hayata geçirdikleri projelerden küçük bir bölümü olduğunu belirtti.

 Yüz yıllık projeleri bir bir hayata geçirmenin kolay olmadığına dikkat çeken Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

 “2014 yılından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlayışıyla belediye hizmeti yapma gayreti içerisinde bu günlere geldik. Başta ilçemizin temel sorunlarını bir bir halletmek kaydıyla ilçemizde daha rahat bir yaşamı, daha huzurlu bir yaşamı, daha mutlu bir yaşamı temin etmek için çok ciddi çabalar sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz. Yüz yıllık ihtiyaçları karşılayıp yerine getirmeye gayret ediyoruz. Yüz yıllık projeleri bir bir hayata geçirmek kolay olmuyor ama bize güç veren milletvekillerimiz var, hükümetimiz var, devletimiz var, partimiz var. Biz devlete olan sadakatimizi, milletimize olan güvenimizi kaybetmediğimiz sürece bizim için bu yaptıklarımız ve yapacaklarımız hiçte zor olmayacak. Bu nedenledir ki açılışını yaptığımız bu tesisler, göreve geldiğimiz günden itibaren hayata geçirdiğimiz projelerin sadece küçük bir kısmıdır.”

 

Konuşmasında göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdi projeler hakkında bilgiler de veren Başkan Aydın, yıl sonunda kadar iki büyük projenin daha açılışın yaparak hizmete sunacaklarının müjdesini verdi.

 

Başkan Aydın, hayata geçirdikleri tüm projelere fikir aşamasından proje ve sonuçlandırma aşamasında destek veren herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç da törende yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları ile birlikte Kahramanmaraş’ın her tarafında ulaşım, sağlık, eğitim, tarım ve orman alanlarında önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyledi.

 Son günlerde yaşanan dövizdeki yükselişe de değinen Kılıç, “Bizi silahla, terörle, darbeyle durduramayanlar ekonomik darbe ile durdurmaya çalışıyorlar” dedi.

 Kılıç, konuşmasında şunları kaydetti:

 “Biz halkımızı büyük projeler ve yatırımlarla buluşturmak için mücadele verirken içeride ve dışarıda hasımların hasedinin tepkisini çekmiş durumdayız. İçerdeki dış güçlerin maşaları ve terör örgütlerine karşı her türlü faaliyeti yürütüp onların bellerini kırmışken, bu defada bunların arkasındaki güçler direk olarak devreye girdiler. Binlerce tır ve uçak dolu silah ve cephaneyi teröristlere verenler şuanda ülkemize karşı ekonomik bir savaş yürütmektedir. Diğerlerini püskürttüğümüz gibi el birliği ve gayretle bu saldırıyı da püskürteceğiz. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri için Göksun-Tufanbeyli-Tomarza yolunun olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade eden Kılıç, Göksun, Göynük, Fatmakuyu, Tufanbeyli ve Tomarza güzergahındaki yolun temelinin 2019 yılın içinde atılması için mücadele verdiklerini kaydetti.

 Konuşmaların ardından kurdele kesilerek tesislerin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra programa katılanlar Sosyal Tesis ve Taziye Evi ile Aqua Parkı gezerek Başkan Aydın’dan bilgiler aldılar.

 Toplu açılış törenine, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, İmran Kılıç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Ufuk Ünal, İl ve İlçe Başkanları, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol