Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’NİN YENİ HEYECANI AQUA PARK
  

Heyet, Erdemli’de ilk defa vatandaşlara hizmet verecek olan Aqua Park inşaatında incelemelerde bulundu. Üreten, hizmet eden bir belediye olduklarının vurgulayan Başkan Tollu, hizmetlerin ve incelemelerin devam edeceğini, gazetecilerle birlikte bu gezileri gerçekleştirerek şeffaf bir yaklaşımda bulunduklarını belirten Başkan Tollu, hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

ERDEMLİ’DE BİR İLK ‘AQUA PARK’

Başkan Tollu, gazeteciler ve belediye yöneticileriyle birlikte ilçede yapımı devam eden aqua park inşaatında incelemelerde bulundu. Söze geçtiğimiz yıl Erdemli’nin alt yapısına çok ciddi yatırımlar yaptıklarına işaret ederek başlayan Başkan Tollu, 30 ayrı noktada milyonlarca yatırım ve projeler gerçekleştirmeye devam ettiklerini anlatarak sözlerine şöyle devam etti:

“Kamu kaynaklarını rantabl kullanan bizim ölçeğimizde bir belediyeye rastlamanız mümkün değil. 1 yılda 100 milyon TL’ye yakın bir yatırım yapmak her belediyenin karı değil. Alata Mahallesi’nde inşaatına başlanılan Aqua Park projesinde çalışmaların sürdüğüne şahitlik ediyoruz. Bunlar çok ciddi yatırımlar. İnsanlarımızın hayatlarını kolaylaştıran yaşam kalitesini artıran her alanda vatandaşımızın hak ettiği hizmetleri onlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Erdemli, beldeler ve köylere de çok önemli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Erdemli Belediyesi’nin insan olan her yerde var olduğunu görmek mümkün. Alata Mahallesi’nde inşaatı devam eden aqua park içerisinde, kafeterya, sosyal tesis, çocuk havuzu, kay kay ve yetişkin havuzunu vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bu proje vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet verecektir. Çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımız için yüzme kursları düzenleyebileceğimiz bir tesise sahip olacağız. Denize alternatif olarak hizmete girecek bu proje, Erdemli’de bir ilk olma özelliğine sahip. Erdemli ilkleri bizimle yaşamaya devam ediyor. Erdemli’de yaşayan vatandaşlarımıza armağan olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol