banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ÇEŞMELİ DAYAKLI MEVKİİNE PARKE
 Çeşmeli mahallesinde tüm sokakların parkeyle tanışacağını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmalarla Erdemli’nin her köşesine ayrım yapılmadan parke hizmetinin ulaştırıldığını ifade etti. Erdemli Belediyesinin yol açma, asfalt ve parke döşeme konusunda son derece başarılı olduğunu söyleyen Başkan Tollu, bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizdi. Çeşmeli Mahallesinin tüm sokaklarını hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan parke hizmetiyle donatacaklarını dile getiren Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Parke yol hizmeti de kalıcı bir hizmettir. Kalıcı hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz Dayaklı mevkiinde yoğun bir çalışma ortaya koyuyor. Sadece Çeşmeli’de değil Erdemli’nin birçok yerinde eş zamanlı çalışmalarımız sürüyor. Erdemli’yi hem yaşanabilir hem de gözde bir turizm şehri haline dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yapılan bu çalışmalarla en kısa sürede Erdemli hak ettiği konuma gelecektir.” dedi.

Erdemli’nin her alanda en iyi hizmeti almayı sonuna hak ettiğini ifade eden Başkan Tollu, sözlerini “vatandaşlarımıza vadettiğimizden daha fazla hizmeti yapabilmek için çalışmaya devam ediyoruz” diyerek tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol