banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ELİAÇIK’A, YILIN GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI ÖDÜLÜ!

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören ödül gecesi bu yılda 13 Temmuz’da İstanbul’un incisi Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlendi. Ödül gecesinde birçok ünlü sanatçının yanında ünlü iş insanları da ödül aldı.

Ünlü manken Tuğba ÖZAY ve ünlü oyuncu Murat PARASAYAR’ın sunumunu yaptığı gece de birçok farklı sektörde ve farklı alanda yılın başarı ödülleri verildi.

Firmasıyla yakaladığı başarı grafiğini ülke genelinde devam ettirerek, Kahramanmaraş’a da değer kazandıran ve kenti gururlandıran Eliaçık, programda ödülünü teslim aldı.

ARKA TARAFTA EMEKTARLAR VAR!

Burada konuşma yapan Eliaçık, ‘’Ben bu hediyeyi şirketimizin ve markamızın üncüsü olduğum için alıyorum. Arka tarafta bir de uncuları, yani emektarları var. En önemlisi de, beni sektörümüzde 28 yaşında 20 yıllık sektör tecrübesine ulaştıran babam ve her zaman yanımda duran kardeşim adına alıyorum.’’ dedi.

Kahramanmaraş’a sevgi ve selamlarını da ileten Eliaçık, ‘’Kahramanmaraş yüreğimizde bir Muhammet, alnımızda bir onur, zihnimizde bir idealdir diyorum. Herkese hürmet ve saygılarımla’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Muhammet Eliaçık yaklaşık 8 ay önce Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine getirilmişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol